agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım) (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/5219.htm)

GLCN 11-08-2007 21:54

Bunlar nasıl?
http://www.pcdir.cz/srom/Sukul_01.htm

Arzu Kasapoğlu 11-08-2007 22:09

Hepsi harika GLCN.Paylaştığın sağol.

ataser 12-08-2007 00:57

Öyle olmazzzzzzzzzzzzz:)
evde ne varsa çıkarıp koyacaksınız ki, aaa banada yollarmısınız diyelim değil mi ama:)
Paylaşımınız için teşekkürler:cool:

Bu arada ilk başta paylaşıma koymuş olduğum hint inciri kaktüsünden hala bulabilirim arzu eden olursa haber versin, ve son eklediğimde yeni sahiplerini bekliyor ona göre:)

ataser 12-08-2007 01:02

darla, ephesos ve coyote sizlerin adresleri silmiş idim ben mesaj kutusu doldu diye tekrar adres yazarsanız pazartesi yollayacağım kaktüslerinizi, sevgiler saygılar:)

GLCN 12-08-2007 01:26

Bu sitedeki türleri tamamlamanız açısından gönderdim liste olarak kabul edipbulduklarınızın üstünü çizip eksik tamamlayabilirsiniz.:o :p :D :rolleyes:

COYOTE 12-08-2007 12:09

Sn ataser GLCN ın gönderdiği listede varmış adını öğrenmiş olduk.
Crassula brevifolia imiş.

ataser 12-08-2007 13:37

Biraz mesai yapmak lazım başında olanları belirleyerek elimizdekilerin bir envanterini çıkarabiliriz :)

ataser 12-08-2007 13:39

http://www.agaclar.net/forum/showthr...121#post141121
Burada da biberler var meraklılar var idi haber vereyim dedim

darla 12-08-2007 21:53

Merhabalar,
Sayın filiz teşekkürler kargomu bekliyorum.

Bu arada sayın nefsune bende katılıyorum o ne güzellik öyle..

GLCN 12-08-2007 22:25

1 Eklenti(ler)
Harikalar..Bunlarıda bulmak lazım ama!!!:rolleyes: :D

darla 13-08-2007 13:25

Sayın filiz kargom geldi çok teşekkürler.Kaktüsler şahaneymiş ellerinize sağlık.
Bu arada kargom ücretsiz geldi size zahmet mi verdim.Bir yanlışlık olmasın lütfen üzülürüm.
Teşekkürler.

Filiz 13-08-2007 14:41

Sizin kargo da az önce ulaştı elime gayet sağlıklı gözüyor teşekkürler . Kargoda bir yanlışlık olmalı çünkü ödemeli göndermiştim. Siz sağa sola sorun birisi ödemiş olmalı. Faturaya baktım ücreti alıcıdan yazıyor. Ayrıca ambalajımı burada övmenizi istiyorum ;) İyi günler.

Filiz 13-08-2007 14:42

Ayrıca tohum sözüm vardı size tohumları kaybettim o yüzden kaktüsün kendisini gönderdim şişede en alttakiler onlar olsa gerek gelirken karışmadıysa...

darla 13-08-2007 14:53

Tamamdır sayın filiz kargo ödemesini yaptım yanlışlık olmuş.
Evet bu arada arkadaşlar sayın filiz in paketi şahane olmuş kutlarım.
Apartman katı gibi dizmişsiniz kaktüsleri pet şişenin içine gayet sağlıklılar.
Ellerinize sağlık.Koleksiyonum baya büyüdü sayenizde.

Sayın filiz gönderdiklerinizin türünü bana söylerseniz çok menun olurum.
Teşekkürler.

Filiz 13-08-2007 14:57

Euphorbia milii büyük dikenli olan zaten forumda bir konu vardı bununla ilgili. en alttakilerin türünü ben de bilmiyorum. sukulent ataserin gönderdiklerine benziyor ama yaprak uçları renkli değil o yüzden emin olamadım. Resimlerini çekecektim webcam'de güzel çıkmıyor(başka makinem yok :() belki ataser güzelce çeker resimleri koyar da burada bilen birileri bulunur.

darla 13-08-2007 15:03

Teşekkür ederim ben bir araştırayım olmazsa burada paylaşırım...

ataser 14-08-2007 09:16

FİLİZ o ne paketti öyle ve o ne güzel kaktüslerdi, çok teşekkürler bu arada en alttan çıkan kaktüs çok güzeldi. çok teşekkür ederim:)

ataser 14-08-2007 09:17

FİLİZ neyin resmini istemiştiniz anamadım valla:( kusura bakmayın daha yeni uyandım da:cool:

Filiz 14-08-2007 09:18

Rica ederim kardeşler arasında lafı mı olur :D

Filiz 14-08-2007 09:19

Size gönderdiğim kaktüslerin ismini türünü bilmiyorum da onların resmini çekip yayınlasanız sitede belki bilen birileri bulunur diye..

COYOTE 14-08-2007 10:18

Sn filiz www.cactuspro.com sitesine bir bakın isterseniz ben oradan çoğu kaktüs ve sukullentimin adını öğrendim. Biraz zaman alıyor ama keyifli,çok fazla tür var.

Kagan 14-08-2007 12:30

5 Eklenti(ler)
Aslında benim elimde de (salt kaktüs yetiştirme isteğim ve yer darlığından dolayı) vermek istediğim iki Kalanchoe blossfeldiana (küçüğünü bu yıl büyüğünden çelikledim), bir Crassula, bir Sedum rubrotinctum, bir de Graptopetalum paraguayense var...

Fakat kargoda zarar görmelerini istemediğim için göndermeye kıyamıyorum... Fotoğrafları aşağıda...

Filiz 14-08-2007 12:47

Sayın kağan, pet şişeyi ortadan ikiye ayırıyorsunuz. daha sonra çiçeği yerleştirip şişeyi içiçe sokuyorsunuz ;) üzülmeyin kargoda hiç bişey olmuyor.

Kagan 14-08-2007 12:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi filiz (Mesaj 141953)
Sayın kağan, pet şişeyi ortadan ikiye ayırıyorsunuz. daha sonra çiçeği yerleştirip şişeyi içiçe sokuyorsunuz ;) üzülmeyin kargoda hiç bişey olmuyor.

Bilgi için teşekkür ederim. Ben saksıdan çıkarmadan göndermeyi düşündüğüm için pet şişe aklıma gelmemişti. Ayrıca Kalanchoe'lerin büyük olanı minik bir ağaç gibi. Büyük bir pet şişe gerkeli; ama sorun değil, evde pet şişe dolu...

ataser 14-08-2007 13:17

146 numaralı mesajdaki kaktüsümden isteyenler parmak kaldırsın:)
ephesos kusura bakma hala kargoya gidemedim sanırım yarın ancak halledeceğim. bu arada darla ve coyote adresleri yollamadınız hala:( beklemedeyim sizleri de.
ve kagan çok teşekkürler sukulentler kendilerine gelir gelmez onlardan da dostlara yollayacağım söz valla:)

sağlıcakla kalın:)

İlkin 14-08-2007 13:20

Kağan Bey merhaba eğer bir mahsuru yoksa Kalanchoe blossfeldiana'ya ben talip olabilir miyim? İlk resimdeki sanırım. Mümkünse eğer tabii ;)

Kagan 14-08-2007 13:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İlkin (Mesaj 141973)
Kağan Bey merhaba eğer bir mahsuru yoksa Kalanchoe blossfeldiana'ya ben talip olabilir miyim? İlk resimdeki sanırım. Mümkünse eğer tabii ;)

İlkin hanım... Ataser bey sizden önce davrandı ve bitkileri kendisine gönderceğimi söyledim...

ataser 14-08-2007 13:40

Sayın kagan, sayın ilkin'i kırmayalım bence:)
İlk resimdekinden bende çelik var köklenmez ise ilkin'den isterim artık:)
İlkin'e sizce de uygun ise ilk resmi yollayalım. Ama kalanlara sulanmayın benim onlar:):):):)

İlkin 14-08-2007 14:25

Bu kibar davranışınız için teşekkür ediyorum ataser bey, benimki gelsin söz size de güzelce bir çelik yollarım.

Kağan Bey size de ayrıca teşekkür ederim. Adresi birazdan yolluyorum. Çok sağolun. Bu sukulent türünün çok cici pıtırcık çiçekleri oluyor bildiğim kadarı ile ;)

nevsune 14-08-2007 16:29

Ataser, Darla

yarın göndereceğim kaktüsünüzü. Yalnız bu yıl, kargodan benim fena halde canım yandı. Ne şekilde zararsız geliyor, siz habire birbirinize gönderip duruyorsunuz. Aps mi, kargo mu daha hızlı. Küçük pet şişeyi kesip, içinde biraz toprakla göndermeyi düşünüyorum, uygun mu? Bana bilgi verebilirseniz sevineceğim.

Darla tekrar rica ediyorum adresini. Yarın sabaha kadar bu mesajı görürsün umarım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025