![]() |
Kader Hanım bugün ben de güzellerime kavuştum teşekkür ederim.
|
değerli kaktüs severler, hobi amaçlı bu işi yapmaya başladım. elinde kaktüs veya sukulent yavrusu olanlar paylaşabilirmi. inşallah ilerde bende paylaşırım.
|
Merhabalar kader hanım gözünüz aydın tebrik ederim ikiz yeğenleriniz olmuş hala çelikleriniz varsa ben de istiyorum gönderebilirseniz sevinirim
|
Merhaba arkadaşlar kaktüs sukulent ve çiçek açan bitkilerim var takas yapmak istiyorum elimdeki çeşitleri artırabilmek için.istanbul avrupayakasi elden takas yapabilecek olan varmı.
|
Merhabalar üsdatlarım,
Kaktüs ve sukulent yetiştirmeyi ,çoğaltmayı çok seviyorum. Elinizde var ise çeşitlerimi arttırmak için yavrusu olanlar **** ufak bir parcadan büyür ise o da olur gönderebilen olursa bende talibim. |
Merhabalr paylaşım yapabilecek varsa ben de talibim bir kaç çeşidim var yavruladıkça paylaşmak isterim ben de. Elinde yavru da olsa kaktüs ve sukulent i olan varsa **** kaktüs tohumu seve seve alıp yetiştirmek isterim.
|
Mersin Tarsus'ta yaşıyorum..kaktüs ve sukulent yetistiriyorum.elimdeki çeşitleri çoğaltmak için takas yapacak arkadaş varsa takas yapabilirim.kargolamada olur.
|
Alıntı:
Elimde çok çeşit yok ama yavrularından benimle paylaşmak isterseniz mutlu olurum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım paylaştığınız fotoğrafları göremiyorum sukulent yetiştirmeye yeni meral saldım şu an sadece 3 çeşit var elimde bu merakımı geliştirmeye destek olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim bende yeni çeşitler esindikçe paylaşırım siLele şu an elimde olanlardan birtek keş kaktüsünün adını biliyorum
|
scl-ysl Yeni Üye Giriş Tarihi: 25-08-2018 Şehir: Sakarya Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım paylaştığınız fotoğrafları göremiyorum sukulent yetiştirmeye yeni meral saldım şu an sadece 3 çeşit var elimde bu merakımı geliştirmeye destek olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim bende yeni çeşitler edindikçe paylaşırım siZlerle şu an elimde olanlardan birtek leş kaktüsünün adını biliyorum |
Antalyadayım
Alıntı:
|
Sukulent
Merhaba,
Sukulent paylasimina halen devam ediyorsaniz ilk fotograftaki koyu yesil olana talibim☺ olumlu olumsuz yanit verirseniz sevinirim. Alıntı:
|
Arkadaşlar, siteye yeni üye olup kaktüs, sukulent işlerine yeni başlamış iki arkadaşımıza elimdeki bitkilerden gönderim yapacağım.
"Ne çıkarsa bahtıma" diyecek iki arkadaş:D |
Alıntı:
diğer paylaşımınızda mesaj atmıştım beni uygun görürseniz talibim . |
Ne çıkarsa bahtıma :)
Sayın Sûz-i Dilârâ, "ne çıkarsa bahtıma" diyerek göndereceğiniz bitkilere talip olduğumu belirtmek isterim. :)
|
Alıntı:
|
Firdevs hanım ve coşkun bey, özelden ad,soyad, adres ve telefon numaranızı gönderin lütfen.
|
Ben yine geç kaldım galiba Sn. Sûz-i Dilârâ :o
|
Alıntı:
|
Gerçekten mi? :eek: İsterim tabii ki. Çok mutlu oldum teşekkür ederim. ;)
|
Kaktus ve sukulentleri olacak arkadaşlar sağlıklı geliştirip büyütürsünüz insallah yine gözden kaçtı fırsat
|
Alıntı:
|
Melisa16, birol06busra, coskun8553, gönderim bilgilerini buradan takip edebilirsiniz.
Paylaşımım sona ermiştir. Başka istekleri şu an için karşılamam mümkün olmayacaktır. :) |
Sn Sûz_i Dilârâ ve Sn Sevgi Durul sayfayı hareketlendirip güzel paylaşımlar yapmışken
Elimde çok özel türler olmadığını da belirterek , iki arkadaşımıza da ben elimdeki çiçek ve çeliklerden gönderebilirim.. |
Alıntı:
|
Sn Musa Gündoğan fotoğraf yükleyemedim. Klasik Echeveria Bronze, Baldi, Topsy; yakut kolyesi (latince ismini hatırlayamadım ), bir iki sedum türü paylaşacaklarım.
|
Arkadaşlar bitkilerinizi bugün kargoya verdim.
BayŞifacı, Firdevs Açar ve coskun8553 PTT Kargo ile Musa Gündoğan isteği üzere Yurtiçi kargo ile gönderilmiştir. ** PTT kargo cumartesi öğleye kadar açık, bitkileriniz gelmezse cumartesi günü şubeye uğramanız önerilir araya pazar günü girerse çürüyebilirler (kök bölgeleri koparınca ıslak olduğu için). ** Bitkilerinizi teslim alınca kâğıt peçete üzerine yayıp bir gün havalandırın ki kapalı kaldığı için toplanan nem ve kök kısımlarındaki ıslaklık kuruyabilsin. ** Daha sonra kuru ve oldukça gevşek hazırladığınız ya da hazır aldığınız kaktüs toprağına dikimi yapın ve ilk bir iki gün sulamayın ve direkt güneşe bırakmayın. Işık alan, aydınlık bir alanda köklenene kadar tutun, büyüme başladığında ve bitki kendini kurtaracak duruma geldiğinde saksıları güneşe çıkarabilirsiniz. Not: Takip noları telefona mesajla geliyormuş, tek tek yazmayım şimdi üşendim:D Sorun olursa bana özelden bildirin, yazarım. ;) Güle güle büyütün. Paylaşımım sona ermiştir lütfen özelden, genelden talepte bulunmayın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar foruma katılalı yaklaşık 4 ay oldu ama çok güzel paylaşımlar gördüm. İnşallah ben de bitkilerimi büyütüp çoğaltıp paylaşım yapmak istiyorum. Böyle güzel işler yapıldığı için genel bir teşekkür etmek istedim. Burayı tanıdığım için mutluyum :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025