![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Melisa16,
Bu durumda site yönetiminden yardım almanızı tavsiye ederim. |
Arkadaşlar sayın Musa Gündoğan henüz bana dönüş yapmadığı ve ben de kargonun teslim alınmamasına sebebiyet vermemek için; benden talepte bulunmuş olup adres yollayanlardan aktif olanınız var ise bana buradan bir mesaj atmasını rica edeceğim.Bu gün iletişime geçtiğimiz 3-4 kişiye çiçeklerini yollayacağım.
|
Alıntı:
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sayın Milla bana yolluyabilirsiniz kolay gelsin.
|
Sayın Milla ,torf aldım sabırsızlıkla gönderinizi bekliyorum:))
|
Alıntı:
|
Tamam sayın hcorak, kolinizi bu gün yolluyorum.
|
Alıntı:
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok teşekkür ediyorum,zahmet olacak sizlerede ;saygılarımla..
|
Sn milla.ben ozelden bilgileri gondermistim.bana da yollayabilirsiniz
|
Sayın Milla ben özelden adres bildirmiştir umarım gelmiştir bende sabırsızlıkla kargo sıra bekliyorum
|
Alıntı:
Sayın Milla özelden adres ve telefon numaramı daha önce yollamıştım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Sayın ddyıldız sizin adresiniz yok bende.
|
Sn Milla bende dün adres bilgilerimi göndermiştim. Geldi mi acaba? Ne zaman gönderebileceksiniz
|
Alıntı:
|
Sayın Milla ben de bilgilerimi göndermiştim, paketimi sabırsızlıkla bekliyorum, kolay gelsin
|
Benim de adres bilgilerim sizde sn Milla. Sırası geldiğinde bekliyorum. Tekrar teşekkür ederim.
|
Ben de dün adres ve telefonu özelinize göndermiştim. Umarım sorun yoktur.
|
Ben de adres bilgilerimi göndermiştim sevgili Milla. Takipteyim teslim alabilirim.
|
Alıntı:
sayın Milla, ben de adres bilgilerimi size göndermiştim. şimdiden çok çok teşekkürler. |
Sizden gelecek bildirimi bekliyorum sayın Milla. Adresimi ilk mesajimda gondermiştim. Teşekkürler.
|
Ben bugun geç kalmisim Sayın Milla,hergün takip ediyorum,kargo çıkar çıkmaz hergün PTT kapısını asindiricam bir aksilik ihtimaline karşın ,adres bilgileri ve telefon ilk gün bildirmiştim.Teşekkürler.
|
Adres bilgilerimi göndermiştim sayın Milla mesaj geldi mi acaba ?
|
Sayın Milla adres bilgilerimi özelden gondermistim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025