![]() |
Tamam teşekkür ederim
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sayın Milla bende Mersin'e gidenlere çok rica ettim ama pitaya çeliğinden elde edemedi. Mümkünse banada gönderir misiniz
|
Alıntı:
|
Çok *** ederim sayın Milla
|
Çok teşekkür ederim sayın Milla
|
Sayın milla elinizde pitaya varsa banada gönderirmisiniz
|
Merhaba,
Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun. Elinizde varsa japon gülü ve begonvil' e talibim. Selamlar, |
Alıntı:
|
sayın Milla atlas, telgraf, parlak mustafa japon gülü ve arap skulent ve tek gecelik gelin kaldıysa şayet bende talibim.
|
Merhaba sayın Milla;
Eğer mümkün ise 5 numara (Passiflora), 18 numara (Melissa), 6 numara (Gül), 11 Numara (Bir gecelik gelin), 3 Numara (nar) bitkilerinize talibim. Şimdiden çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar sayın Milla, Bir Güler hnm bir siz... Maşallahınız var gerçekten :)
birkaç tanesini bende isteyeceğim, kaldıysa. tabi mümkün ise, 5 numara (Passiflora), 6 numara (Gül), 16 numara (Japon Gülü), 10 Numara (Kaktüs), bitkilerinize talibim. Adresi özelden gönderiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
cok tşkr ederim
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Milla;1516657]Sayın esemeral yeni eviniz hayırlı olsun. O evi çiçeklerle donatmak lazım :) Bayram sonrası kargonuzu yollarım.[/QUO
Çok teşekkürler. Daha güzelleri siz güzel yürekli dostların olsun. Heyecanla bekliyorum. Umarım sizin gibi beni de sever minikler. |
Sayın Milla, hala gönderebilecek durumdaysanız eğer 1 - 2 - 5 - 6 - 13 - 16 - 20 nolu çiçeklerinize talibim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Milla, eğer geç kalmadıysam bende suculent, kaktüs, sedum, atlas, telgraf çeşitlerinde alabilirim. Teşekkürler.
|
Sayın Milla eğer elinizde kaldıysa bende 1-2-5-6-9-10-11-12-13-14-16-20 nolu çiçeklere talibim,yeni eviniz hayırlı olsun teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili ağaçlar.net üyeleri,
Pazartesi sistemli bir şekilde kargoları yollamaya başlayacağım için pazar günü bitiminden itibaren yeni isteklerde bulunmamanızı rica edeceğim. |
Sayın Milla, adres bilgilerimi ulaştırmak için özel mesaj bölümünü bulamadım sanırım forum içinde belli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor... Bilgilerimi mail hesabınıza göndersem olur mu?
|
Alıntı:
|
Tamam öyleyse, teşekkürler.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Musa Gündoğan,
Bu gün sizin kargonuzu hazırlıyorum. Nar, begonvil ve japon güllerini de ekleyip yarın Ptt kargo ile yollayacağım. Bu mesajıma geri dönüş yaparsanız sevinirim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025