![]() |
Alıntı:
|
Sizde kaynanadili ve pereskia kaktusü varmı heryerde aradım ama bulamadim bikaç kişiden kaynanadili istedim ama vermediler
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
[QUOTE=siflera12;1516376]Sizde kaynanadili ve pereskia kaktusü varmı heryerde aradım ama bulamadim bikaç kişiden kaynanadili istedim ama vermediler
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUO Sayın siflera12, bende kaynana dili var ama diğer kaktüsten olduğunu sanmıyorum. Kaynana dili isterseniz yollayabilirim. |
[quote=Milla;1516397]
Alıntı:
Sayın Milla mümkünse ; 2- Sardunya ( 5-6 çeşit), 3- Nar , 5- Passiflora , 6- Gül (3-4 çeşit), 7- Aloe Vera, 10- Kaktüs (çeşitli), 11- Bir gecelik gelin, 12- Atlas ( kırmızı hariç), 16- Japon Gülü (2-3 çeşit), 17- Begonvil (3-4 çeşit) gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Sayın Milla eğer elinizde hala varsa kaktüs,sukulent,sedum ve sardunyalardan rica ediyorum.
|
Alıntı:
|
Sayın Milla kaldıysa sukulentle sedumlardan da alabilir miyim eğer mümkünse çok sevinirim
|
Bana da japon şemsiyesi bengovil ortanca passiflora yollarmısınız
|
Sayın Milla mümkünse ben de
Kaktüs (Çeşitli) Aloe Vera Atlas (Çeşitli) Sukulent (Çeşitli) Sedum (Çeşitli) her türlü çeşidine talibim. Paylaşımınız takdir ediyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba sayin milla bende yeni uye oldum kaktus sukulet. Ortanca sedum orman sarmasigi aleovera bir gecelik gelin atlas melisa birde arap sacindan gonderebilirmisiniz simdiden tesekkur ederim
|
Sn Milla, paylaşımda geriye kaldiysa eğer, bende begonvil,aloe vera,gül ve sukulent rica edebilirmiyim,paylaşımınız için Teşekkürler ve yeni evinizde mutluluklar dilerim simdiden.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etmeyin çiçek çok :) Ben kendime ufak bir kök ayırıp diğerlerini sizlere yollayacağım. Bende kökü tek olanları da iyice budayıp sizlere çeliklerini yollayacağım. |
Alıntı:
birde hani o katlı Oxalis ve frezyanızdan paylaşma gibi nir durumunuz varsa hayır demek aklımın ucundan geçmez hatta çokk mutlu olurum. kendi evime geçene kadar kendimi frenledim mecburen şimdi ise engelim kalmadı. çeşitlerimi çoğaltmak istiyorum sizlerin de güzel yüreklerinizin katkıları ile. Ancak bitkilerinizi ve sizleri zor durumda bırakmadan paylaşım çok önemli. Bol çiçekli günler dilerim. |
Alıntı:
Bol çiçekli günler dilerim. |
Merhabalar, çiçeklerim hava değişimi yaşamasın diyorsanız Hibiscus, gül ve begonvillerinizden alabilirim ben de.
|
:confused:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
-Meksika petunyası (Mor)*
-Aleo vera Telgraf*vb. çeşitler Kaktüs (Çeşitli) Atlas (Çeşitli) Sukulent (Çeşitli) Sedum (Çeşitli) Japon gülü (2-3 çeşit) Begonvil (3-4 çeşit) Melissa Japon şemsiyesi Arap saçı Lütfen benide listeye eklemişsiniz. Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Sayın Milla sizde pitaya ya da cereus peruvianus varmı ?
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025