![]() |
Sayın Milla gönderdiğiniz kaktüsler eminim ki gelmiştir ama maalesef hayat şartları ben alamadım bir başka kaktüs sever aldı ama yinede çok teşekkür ederim eğer çok olmazsam bir başka dağıtım yaptığınızda ben yine talibim gönderdiğiniz kaktusleri çok istemiştim nasip degilmis
|
Alıntı:
Kargonuz hala dağıtım elemanında gözüküyor. Sizin kaktüslere resmen el mi koydu bir başka kaktüssever :) Canınız sağ olsun sonra yine yollarım. |
Evet istenmeyen sebeplerden dolayı ulaşmasıyla adres değişikliği yapabilir bilirmiyim
|
Sevgili Milla beni çok duygulandirdiniz. Nezaketinizden dolayı teşekkür ederim
|
Sayın Milla;
Emeğinizin karşılığını nasıl öderim bilmiyorum. O kadar işin gücün arasında bir de bizim çeliklerimiz ile ilgileniyorsunuz. Emin olun kargom elime geçtikten sonra gözüm gibi bakacağım her birine tek tek. |
Sn Milla ddyldz İn kargo şuna iade işlemi yapılmamış ise ptt den talimat vererek adres değişikliği yapabilirsiniz 1.8 ücreti var .Yeni adresine sevk edilebilir..
|
Alıntı:
Lütfen ptt barkod nosu ile ptt kargoya giriş yapıp en alt satırda şube numarasından ulaşıp dağıtıcıya ulaşmaya çalışın. Bu sorunu çözebileceğinizden eminim. |
Afedersiniz kargo nm nereden bakacağım
|
Hangi kargoya verdiniz adını ogrene bilirmiyim
|
Alıntı:
Ptt kargo KP01981243219 |
Çok teşekkür ederim
|
Sayın Milla inşallah sorun çözüldü yardımlarınız ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
|
Sayın Milla bende kalan turlerden uygun olanlardan istiyorum .
2-Sardunya (5-6 çeşit) 3-Nar 4-Hedera (Orman sarmaşığı) 5-Passiflora 6-Gül (3-4 çeşit) 7-Aleo vera 9-Telgraf vb. çeşitler 11-Bir gecelik gelin 12-Atlas (Çeşitli) 13-Sukulent (Çeşitli) 14-Sedum (Çeşitli) 15-Ortanca 16-Japon gülü (2-3 çeşit) 17-Begonvil (3-4 çeşit) 18-Melissa 19-japon şemsiyesi |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 657536 Çeliklerin son hali bu şekilde pasifloralar ufak kökler çıkarmaya başlamışlar bile umarım toparlayabilirler. kökler oluşmaya başlayınca da hemen saksıya alacağım. Narı da bu şekilde suya koymak zorunda kaldım onu da akşama toprakla buluşturmayı planlıyorum |
Sevgili milla kargoları sadece pazartesileri mi vereceksiniz? Yoksa hafta içi de gönderecek misiniz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Milla.kargoma ulaştım çok teşekkür ederim
|
Gerçekten çok ugrastiniz hakkınızı helal ediniz ok çok teşekkür ederim sizi ugrastirugrastirdim
|
Alıntı:
|
Eğer mumkunse begonvil bir gecelik gelin ve japon gülüne talibim.Atlas cicegi de olabilir
|
Bu gün;
1-ibocandan 2-bmfidan 3-YeşimM arkadaşlarımıza kargolarını çıkaracağım. |
Alıntı:
Şimdilik pazartesi ve çarşamba olarak düşünüyorum. |
Sayın Milla; gönderiniz an itabari ile elime ulaştı müthiş bir çeşitlilik ve emek tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere kolay gelsin saygılarımla...
|
Alıntı:
Çabucak ulaştığına çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah. |
Sayın aygun, kargonuz dağıtıcıya teslim edilmiş. Kısa süre sonra elinizde olur. Aldığınızda bildirirseniz sevinirim.
|
Sayın dembudemdir,
Kargonuz merkez şubeye gelmiş. Siz şube adresi vermiştiniz. Takip ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
Sn Milla kargo az önce ulaştı. İyi durumdalar. Çok çok teşekkür ederim.
Mutluluklar, esenlikler dileğimle... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025