![]() |
olur teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
Merhaba Sayın Milla, bugün gönderim olacak mı?
|
geç kalmadıysam bende listeye eklenmek isterim. özelden de yazıyorum...
|
sayın milla biliyorum çok zahmetli bir yapıyorsun ben yeşilfakiri bu garibana kaldı isejapon gülü ve melisa tınız sağ olsunalep etmekteyim kalmadı ise can
|
SAYIN milla biliyorum çok zahmetli bir iş yapıyorsunuz fakat ben yeşil fakiri garibana kaldı ise japon gülü ve melisa talep etmekteyim kalmadı ise canınız sağ olsun hayırlı günler diliyorum şimdiden teşekkürler
|
Arkadalar bu paylaşıma burada bir son vermek istiyorum. Ailemde çok ciddi sağlık sorunları var ve takip isteyen şeyler. Şimdiye kadar söz verdiğim ve yollayamadığım arkadaşlarım beni affetsinler ama başım rahata çıkar çıkmaz hepsini telafi edeceğim. Sağlıcakla kalın.
|
Sayın Milla çok Geçmiş olsun her şeyden önce sağlık ******..Acil şifalar diliyorum ailenize..
İçiniz ferah olsun sağlıcakla kalın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok geçmiş olsun. Telafilik bir durum söz konusu değil, siz ve alieniz iyi olun yeter. |
Çok geçmiş olsun sayın Milla. Canınızı sıkmayın. Paylaşım her zaman olur. Yeter ki sağlık olsun.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Geçmiş Olsun,Sayın Milla,Rabbim şifalar versin.İnşallah.
|
Sayin mila cok gecmis olsun.
|
Sayın Milla geçmiş olsun allah şifa versin.
|
Geçmiş olsun sayın Milla rabbim şifa versin ins
|
Allah şifa versin Sayın Milla, geçmiş olsun
|
Sayın Milla geçmiş olsun, herşeyden önce sağlık. Hastalık kötü, bilirim.
Umarım en kısa sürede eski sağlıklı günlerinize dönersiniz. |
Sayın Milla geçmiş olsun Allah şifalar versin.Umarım en kısa sürede sağlıklı günlerinize geri dönersiniz.
|
Geçmiş olsun . Allahtan acil şifalar dilerim.
|
Geçmiş olsun sn Milla Allah şifa versin ..
|
Sayın Milla çok Geçmiş olsun her şeyden önce sağlık.Acil şifalar diliyorum ailenize.
2-Sardunya (5-6 çeşit) 3-Nar 5-Passiflora 6-Gül (3-4 çeşit) 9-Telgraf vb-Kaktüs (Çeşitli) 13-Sukulent (Çeşitli) 14-Sedum (Çeşitli) 15-Ortanca 16-Japon gülü (2-3 çeşit) 17-Begonvil (3-4 çeşit) 18-Melissa 19-japon şemsiyesi 20-Arap saçı parlak mustafa, gibi bitkilerinizin uygun olanlarından rica ediyorum. |
Sayın Milla
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin |
Sayın Milla geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Allah kolaylık versin.
|
Sevgili Milla çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
|
sayın milla kaldıysa banada passiflora,telgraf,ortanca,bir kaktüs,(gülün çeşidi bodur gül kısa gülse )bir adet de gül isterim
eğer bu çiçekler elinizde varsa lütfen benimle iletişime geçin. |
Sn.Milla yeni eviniz hayirli ugurlu olsun. Paylasim yapicaksaniz benide eklerseniz sevinirim
Tabiiki siz ne zaman musait olursaniz. Teşekkürler |
Efendim merhabalar bodrumda oturan bir ögrenciyim. Boş zamanlarimda bahçem ve balkonumla ilgileniyorum bu aralar elinizde fazla tohum veya celik varsa hepsine talibim hepsine gözüm gibi bakicagima emin olabilirsiniz saygılarimla
|
Alıntı:
|
Merhaba dostlar, ben sadece izleyici idim ama yeni katılıyorum zira içinden çıkamadım, oldukça geniş bir araziye yalnız ağaç, çalı ve değişik çiçek türleri ekmek istiyorum ama fazla bilgim yok? Dolayısıyla iş zora giriyor ve Yardım aramam gerekiyor, Yardımcı olabilirmisiniz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
geçmiş olsun. ailedeki sağlık sıkıntılarını bilirim.acil şifalar dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025