![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2009
|
Bir dahaki sefere yoğur kabı kullanmayım. Daha büyük bir kap bulmalıyım.Gönderdiklerime sıkı sıkı tembihledim gittiğiniz yerde uslu olun ve öğretmenimi üzmeyin diye sanıyorum sözümü dinlerler. |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Kaktüsleriniz tembihlerinizi hala dinliyorlar. Uslu uslu oturuyorlar diktiğim yerlerde. Canlılar ama minicik uçlar verseler rahatlayacağım belkide gözleri yollarda kaldıkları içindir. Malum gönderirken en kısa sürede diğer arkadaşlarınızıda göndereceğim yabancılık çekmezsiniz demişsiniz.. Belkide o nedenle biraz üzgünler ![]() |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili kaktüs kardeşleri, ben de kardeşiniz olmak istiyorum ![]() Şu anda üç çeşit kaktüsüm, bir sukulentim bir de yılbaşı çiçeğim var naçizane.. Çeşitlerimi çoğaltmak gayretindeyim. Paylaşımlarınıza ben de katılmak isterim. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
köklenmiş kaktüslerim
Paylaşmaktan ziyade sukulentle takas yapmak istediğim kaktüslerim ... Pek seçilmiyor ama aralarında 2 kök de Selenicereus grandiflorus var. Açmıyor diye kızıyordum ama biraz nette gezince çiçeklerinin güzelliğine tekrar kapıldım .Daha fazla özenle belki açar . Düzenleyen Volare : 14-07-2009 saat 07:06 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|