![]() |
|
![]() |
#1921 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Sabırsızlıkla bekliyoruz Osmann Bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Kaybettik
|
Arkadaşlar merhaba; dönem dönem kaktüs bakmakla beraber kaktüsleri iyi tanıdığımı- isimlerini bildiğimi söyleyemem. On yıldır "benim zahmetsizlerim" diyerek baktığım kaktüslerim var. Paylaşımlarınıza beni de ortak ederseniz seve seve paylaşırım, sizlerle birlikte kaktüsleri tanıyabilirim, öğrenebilirim ve daha güzel kaktüsler yetiştirebilirim. Sevgiler, selamlar. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=463 http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=464 Düzenleyen sevim.K : 24-06-2009 saat 14:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2008
|
Sayın Sevim K. ilk kaktüs kardeşiniz ben olmak istiyorum, zira kaktüslerinize bayıldım. Benimkiler çok minicik çelikler halinde. Umarım gün gelir benim de sizinki gibi gelişkin kaktüslerim olur. Eğer mümkünse resmini eklediğiniz tüm türlerden gönlünüzden ne koparsa talibim.En minik topuzları, parçaları ya da rozetleri hiç farketmez çünkü elinizdeki türler çok hoş. Bir de minicik saksıda satılan tek topuz kaktüslerden olmadığı için özellikle beğendim. Cevabınızı özelden bekliyorum sabırsızlıkla.(sabah sabah böyle görüntülerle karşılaşmak da ayrıca hoştu) Eğer olumlu olursa adresimi hemen göndereyim. Bu arada yarışmalar bölümüne bir göz atın derim. Elinizde kaktüs yarşması için anaç birçok tür mevcut, bence mutlaka katılmalısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Kaybettik
|
![]() Yarışma kısmına göz atayım doğrusu kaktüsler konusunda bilgim olmadığı için türü, özelliği, sağlıklı yetişmiş kaktüsler vb. konuları yeni yeni okumaya başladım. Onun öncesinde önceki mesajda yazdığım gibi" benim zahmetsizlerim" diye balkonumun bir köşesinde saklıyordum. Tabi bu arada Kalanchoe ve sukulentleriniz olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum ![]() ![]() Bu arada bana da istediğinizce kaktüsü sizinle paylaşırım diyen kaktüs kardeşim olursa çok mutlu olacağım. Tüm kaktüs severlere selamlar sevgiler ![]() Düzenleyen sevim.K : 25-06-2009 saat 21:35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-01-2009
|
selam sevim hanım; kaktüslerinizin ikinci taliplisi olmak isterim .. herbirine bayıldım.. mümkünse hepsinden istiyorum, çook teşekkürler ediyorum şimdiden, sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Kaybettik
|
Selam oobd; kaktüslerimi sizinle de paylaşırım ![]() ![]() Tabi bu arada bende kaktüssever dostlara seslenişimi tekrarlamış olayım ![]() Düzenleyen sevim.K : 26-06-2009 saat 11:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=463 Sevgili Sevim; sanırım Hendek'e uğramak şart oldu artık bana.. ![]() Çok istiyorum.. ![]() Düzenleyen asumandilek : 27-06-2009 saat 01:35 Neden: İmla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Kaybettik
|
Sevgili Asuman tabi ki gelmenden memnuniyet duyarım ![]() ![]() Kocaman haftasonu var. Niye bir an önce kargoya vermiyorsun diye yaramaz çocuklar gibi tepinme ![]() ![]() Benim minik minik kendimi şımartmalarımı hoşgöreceğine ve önemsenmediğini düşünmeyeceğine inanıyorum.Çok çabuk yoruluyorum. Bir de planladığım bir şeyin dışına istem dışı çıkmaya zorlandım mı üzerimde bir baskı hissediyorum biliyorsundur astım hastaları psikolojik olarak baskı altında hissettilermi kendilerini atak olabiliyor. Bu mesajı diğer arkadaşlarda neden beş altı gün beklediklerinin yanıtı olarak alsınlar ![]() Düzenleyen sevim.K : 27-06-2009 saat 08:10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...0&d=1245774753 Eğer bunu söylemişseniz bu kaktüs tek. Hiç yavrulamadı.Çiçek vermedi, tohum almadım. Onun dışında diğer saksılardaki kaktüsler çabuk çoğaldılar. Gerçi çabuk derken bir kısmı on yaşından büyük. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2009
|
Sayın öğretmenim paylaşım için burdayım.Dilediğiniz her çeşitten gönderirim.Ancak bir çoğunun çiçeklenme dönemi bitti yani resimlerdeki gibi çiçekli olmayabilir.Büyük ebatlı çeşitlere ilginiz var sanıyorum kargo sorun olmazsa bence sorun yok.Selamlarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba !
Ben bu kaktüse Damat bohçası demekten yanayım. ![]() Dört adet tohum kapsülünden biri açıldı,diğer üçü en kısa zamanda açılacak yaklaşık iki yüzün üzerinde tohum olacak. Tabii ki paylaşacağız. Düzenleyen Bağdadi : 03-07-2009 saat 21:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Ağaç Dostu
|
sevim.K öğretmenim ilk fırsatta kargonuzu hazırlayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2009
|
Sayın Bağdadi ben tohumların bir kısmına talibim mümkünse.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2006
|
bir kısmına da ben talip olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kalemkağıt,vibb,sevim k açılan kapsülün birini poşete aldım,diğerleride açılmak üzere onlarıda poşete aldıktan sonra hepsini gönüllü bir arkadaşa göndereyim istekli diğer arkadaşlarla eşit şekilde paylaşsın diye düşünüyorum. Evimi değiştim ve taşınacağım çok yoğunum ama bir o kadarda sevinçliyim çünki bitkilerim saksıdan kurtularak toprakla buluşacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sevim K. öğretmenim bu gün tarihi Fillo kargo 628635 sıra no ile gönderdim.Yoğurt kabına ne sığabilirse işte ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
arkadaşlar banada kaktüs gönderirmisinizbenimkiler daha çok küçük |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
arkadaşlar banada kaktüs gönderirmisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Kaybettik
|
Bağdadi teşekkür ediyorum. Kaktüslerim geldi bugün aldım kargodan. Hemen merakla paketi açıp baktım, hoşgeldiniz deyip bıraktım. Eve gidiş saatini bekliyorum sevinç içinde ![]() Ev taşınmada kolaylıklar diliyorum zahmetli iştir ama güzeldirde aynı zamanda yeni başlangıç gibi. Evinize yerleştikten ve tüm kaktüslerinizi yerlerine yerleştirdikten sonra bu paketin içinde olmayanlardan böldükleriniz olursa sevinçle paylaşıma hazırım. Tekrar kolaygelsin, selamlari esen kalın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Ağaç Dostu
|
Öğretmenim güle güle iyi günlerde yetiştirmeniz dileklerimle... Bu avanstı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Ağaç Dostu
|
Önce hoşgeldin arzuirem.Tabii ki göndeririz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Ağaç Dostu
|
selamlar, sayın bağdadi, gönderdiğiniz kaktüsler coştukça coşuyor maşallah istanbulun yakıcı sıcağında... balkonumdalar şu an tüm görkemleriyle ve her balkona çıktığımda hatırlayıp teşekkür ediyorum içimden size.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel ! sevindim bu habere sayın oobd.Güzel günlerde yetiştirmeniz dileklerimle selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() Dört gözle taşınmanızı ve yeni misafirlerimi bekleyeceğim. Selamlar, esen kalın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Ağaç Dostu
|
Bir dahaki sefere yoğur kabı kullanmayım. ![]() Gönderdiklerime sıkı sıkı tembihledim gittiğiniz yerde uslu olun ve öğretmenimi üzmeyin diye sanıyorum sözümü dinlerler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Ağaç Dostu
|
sevim hanımcım, kaktüsler ulaştı elime sapa sağlam çok teşekkürler ederim size.. herbiri ayrı güzel,hemen diktim hepsinide..umarım severler yeni yerlerini.. ama bir kaktüs çeşidiniz vardı top top dikenlerinden görünmeyen nerdeyse, bembeyaz duruyordu..onu çok beğenmiştim,ama yoktu üzüldüm.. sağlık olsun onuda başka bir paylaşımdan alırım işallah.. çok iyi bakacağım onlara,bana güvenebilirsiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
sn bağdadi merhaba; taşınmanızda kolaylıklar dilerim, mümkün olursa aloe( tam olarak aloevera mı yazılması gerekir emin değilim) çeşitlerinden gönderebilir misiniz? bu siteye bağlanmakta çok zorlanıyorum (çok giriş yaptığım için şirketim siteyi bloke etti ![]() bir gün ben de bu paylaşımlara katılacağım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|