![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2006
|
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=16432 bu linkten benim kaktüslerime ulaşabilirsiniz. Gönderim devam ediyor. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sizn 5 numaralı kaktüsünüz açıyorsa bende rica edebilirmiyim Benim kaktüslerimi beğendiyseniz bende size yollayabilirim |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onun için kaktüs yollama işini burada bitiriyorum ileride yine isteyenlere yollamaya devam edeceğim Banada elimdekilerden farklı açan cins yollamak isteyen olursa memnuniyetle kabul ederim |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Sayın Bağdadi ben sizdeki kaktüs çaşitlerini gördükçe kendi kaktüslerimin solda sıfır olduğunu farkediyorum.Bu kadar çok çeşidi ne kadar zamanda elde ettiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende kaktüs ve sukuletlerimin resimlerini paylaşmak istedim resimler biraz kötü kusura bakmayın. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar sadece bir kısmı diğerlerinide resimleyip ekleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2009
|
ptt kargo imkanınız varsa banada gönderebilirmisiniz. emek vermeden olmaz zaten bu işler dimi küçükten adam etmek lazım adresimi gönderiyorum özelinize çok teşelkkürler paylaşımız için iyi günlert |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Sn Çiğdem Chamaecereus silvestri alabilirmiyim kaldıysa eğer? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-10-2009
|
kaldımı acaba istesem |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() birde klasik bol dikenli sadece 24 saat süreli pembe hoş bir çiçek açan kaktüsüm var birkaç tanede çiçek açmayan cins bende benimkilerden farklı çiçek açan kaktüsü olan varsa talibim |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2006
|
Barçman 5 nolu kaktüs çiçek açıyor. Koyu pembe orta büyüklükte çiçekleri var. Adresinizi yazın lütfen. Hangi kargo ile istediğinizi de yazın lütfen. Elim de olanlardan ayarlayıp göndereyim. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende söz verdiğim kaktüsleri perşembe günü kargoya vermeği planlıyorum arzu ettiğiniz varsa sizede yollayabilirim |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
evet arkadaşlar kaktüs paketlerinizi kargoya verilmek üzere hazırladım yarın adreslerinize yollayacağım İçine fazladan birşeylerde koydum onları tek tek öm bildirmek yerine buradan yazayım dedim Buraya fotolarını koyduğum kaktüsler Sevimk arkadaşımız dikenli olandan istememiş ona diğer ikisini koydum 3 çeşit çiçek açmayan ama çok dekoratif duran kaktüs çeşidi Hepinize birer adet köklü bahçe menekşesi (saksıda balkondada olur) yayılıyor ve minik minik mor menekşeler açıyor Birer adet köksüz ama çabucak köklenen ipek çiçeğinin ölümsüzü( kışın kuytuya koyarsanız ölmüyor) çok iri çingene pembesi çiçekler açıyor Adının sukulent olduğunu buradan öğrendiğim 3 değişik bitki Ve promosyon olarak herkese manolya, tespih ağacı ve sülün akasya ağacı tohumları koydum umarım işinize yarar |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Teşekkürler Hem kocaman teşekkür. Bugün kargoyu aldım. Yaşasın succulentlerim gelniş dedim. Listede sıraladığınız diğer çiçekleri de sevgiyle karşıladım tabi. Tohumları sormak üzere araştırıyordum ki bu mesajınızı gördüm. Sayın barçman tekrar teşekkürler![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rica ederim kargonun elinize ulaştığına sevindim Güle güle büyütün çiçeklerinizi |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2009
|
Sayın Barçman, gönderinizi şans eseri gördüm, ipek çiçeğinin ölümsüzünün adı nedir acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İpek çiçeğinden farklı yönü devamlı yaşaması benimki 5.ci yaşını sürüyor size fotosunu ekleyim |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|