![]() |
|
![]() |
#1536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2005
|
Fevziye hanım resimlerinizin bulanık çıkmasının sebebi yakın çekim yapıyor olmanızda olabilirmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Ben Kaybol 2008 den gelen Kaktüslerimi ektim 2 hafta önce ama bi faaliyet yok cunki boyları 1-2 cm gibi olanlar vardı.. umudum yok tutmazsa ya.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok teşekkür ediyorum Fevziye hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2007
|
Fevziye hanım, katüslerinizi güle güle büyütün. çok güzeller. Mehtap hanımdan aldığınız, ilk resimdeki uzun top olan ,birde 5. resimdeki kaktüsünüzün hangi türdendi acaba ? çıkaramadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://rapidshare.com/files/90043836...chive.net_.rar Her halukarda resimin orjinali net olması kaydı ile ışık ve büyüklük olarak düzeltmelerde yardımcı olurum.Bu vesile ile bütün arkadaşlarada duyurmuş olayım.Zira bu başlık altındaki diğer konulardada bu sorunu yaşayan arkadaşlar var.Bunun için resmi bana göndermeniz yeterli. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Migros'ta 3 liraya kaktüs var mı? Hangi Migros'tan aldınız sevgili Nariel? En son gördüğüm kaktüs fiyatları 8,5 lira. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm, Cevahir Migros'tan aldım, okula sürekli metro hattıyla gidip geldiğim için oradaki Koçtaş ve Migros'a sık sık uğruyorum. 2.99 liraydı kaktüsler ve çok çeşit vardı, tabii zavallı ve bakımsızlardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Nariel. Fiyatlar arasında çok fark var. Benim gördüklerim de perişan durumdaydı. Ona rağmen burunlarından kıl aldırmıyorlar. Fiyat sabit: 8,5 lira. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Ağaç Dostu
|
Bana oldukça ters sevgili Nariel. Ama aklımın bir köşesine çoktan kayıt ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim de yakın çekimler için böyle bir programa ihtiyacım var aslında. Cep telefonu ile yakın çekim yapmak mümkün değil, maalesef şu anda profesyonel bir makinem de yok. Bitki zararlılarını tespit için ilaç olacak bu program da nasıl kullanacağımız hakkında bir fikir verebilir misiniz? İndirdik, yükledik sonra? Nasıl yapacağız? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Ağaç Dostu
|
İsterseniz programı indirin ve kullanmayı deneyin.Fazla bir menüsü yok zaten.Bilgisayar ingilizcesi olan herkes çok rahat kullanır.Kullanmaya çalıştığınızda takıldığınız yerlerde yardımcı olayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-10-2008
|
Arkadaşlar, Beşiktaş da, Üsküdar'a giden motor iskelesinin yakınında araçların geçtiği üst geçidin altında züccaciye de satan ama hep telkinlerim sonucu değişik kaktüs ve suklukent getirmeye başlayan bir yer var.. bugün ilginç iki kaktüs aldım ki daha önce bu türleri hiç görmemiştim (ileride öyküleri ile resimlerini sunacağım).. Yolunuz düşerse bir bakın. Beğendiğiniz kaktüs olur da satıcı fiyat konusunda size bir rakkam söylediğinde, ona şunu söyleyin "Biz senden sık sık kaktüs alan, akşamları uğrayan beyin internetten, ağaçlar.net ten arkadaşlarıyız, ona yaptığın indirimden bize de yap, bizde çok sık sık geliriz, bizler gibi başka kaktüs delilerini de getiririz " .. Size mutlaka indirim yapacaktır... Bilginize... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Ağaç Dostu
|
Minem'e Arkadaşlara
Alıntı:
Kış aylarında da kaktüsleri soğuktan iyi korumasını tembihliyorum sık sık.. Dükkanın ismi "Geçit Züccaciye" Düzenleyen kartalpin : 21-11-2008 saat 20:29 Neden: Dükkanın ismi eklendi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Ağaç Dostu
|
Buda benim bugün apartmanın birininde aldığım ikinci kaktüsüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Ağaç Dostu
|
çok güzel günebakan, umarım 100. kaktüsün de olur bir gün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Kartalpin teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Günebakan sana hemen bir kampanya düzenleyelim o zaman, havalar soğudu sayılır ama bence hala umut var yeni çelikler için... Eğer adresini yazarsan uygun olanlardan bir paket yapayım sana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Ağaç Dostu
|
Valla böyle bir teklife yok demem Ataser madem teklif ettiniz kabul Gerçi bugün sağolsun sevgili Fatma hanım birsürü kaktüs ayırmış benim için o güzel elleri ile çok çok teşekkür ediyorum onada sizede ama fazla kaktüs göz çıkarmaz değilmi ![]() Mehmet Esenoğlu Gazikent mah. 73/5 sokak. Daire :2 Gaziemir İZMİR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Bu hafta içi ilgileneceğim ![]() Kardeşlik kolay değil malum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim Ataser ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Ağaç Dostu
|
reshade
Hatalı indirmiş olabilirsiniz.Tekrar indirip deneyin.Yine hata alirsanız programı başka kaynaklardan araştırıp indirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|