![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
****** eklerim sevgili malina. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Sarı çiçek açan kaktüsümün adını buldum galiba, parodia´ya çok benziyo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Ağaç Dostu
|
Tamam canım güle güle büyütürsün inşallah ![]() ![]() Menekşemehtapcığım sende güle güle büyütürsün inşallah. Mümkün olsa afrika menekşesi ve diğerlerindende göndermek isterim doğrusu ama diğerleri yola dayanırmı bilmem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi olsun, kaktüs olsun ve diğer saksı çiçeklerimiz köklü **** çelik halde kargoyla yollamak istiyorsak; pet bir şişeyi ortadan ikiye keselim, içine çiçeğimizi yerleştirelim. Daha sonra kestiğimiz yeri bantlayalım ve şişeyi içine girecek büyüklükte bir kutuya koyalım. Kargo şirketleri kendi poşetlerine kutulamadan da alıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Ağaç Dostu
|
Evet dediğiniz gibide olur, **** pamuk ıslatıp fideyi arasına koyup,streçfilme sarsak ağzı sıkı kapanabilen bir kutucuğa koysak ısalaklık geçirmesin diye(kaymak kutusu vs.)o şekildede yollayabiliriz yalnız o tür kutuları bulmak biraz zor, hadi kaktüs kuru olarak giderde öbürü biraz riskli,ya birde tutmazsa bukadar emek... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Ağaç Dostu
|
Caretta' dan kaktüsler,
Arkadaşımızın gönderdiği kaktüslerin fotolarını ancak gönderebildim. Pek çoğu bende olmayan türlerdi.Yeşil beyaz çizgili olan o kadar minik ki onu özellikle takip edieceğim. Tekrar teşekkürler caretta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, minişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Kardeşlik paylaşımı gerektirdiği için ve bizler de bunun gereklerini elimizden geldiğince yerine getirdiğimiz için çok mutluyum. Bizim aileye hiçbir şey olmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Merhaba arkadaşlar, işlerimin yoğunluğundan siteye uğrayamıyordum, kimse de uğramamış bu arada!! Benimkilerde gelişme bi tarafa, Ankara'nın soğununa dayanamayan iki kalonşem dondu. Çok üzüldüm, umarım kökünü kurtarabilirim. Bebek parmağı'da büzüşmüş acaba bahara toparlanırmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Selamlar sevgili arkadaşlar, valla ben hergün uğruyorum ama malesef yazacak birşeyimiz yok bu sıralar, ben soğuklardan korkuma seramı açamıyorum bile ama kenardan gördüğüm kadarıyla şimdilik sorun yok gibi duruyor. Neyse sezon başlasa da önce caretta dan başlayarak paketlemelere başlasam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Arkadaşlar bende epeydir giremiyorum. İnanın çiçeklerime bile bakamıyorum. Çünkü dayımın oğlu kaza geçirdi. 15-20 gündür yoğun bakımda yattı. Trafik kazası geçirdi ve beyinden darbe aldığı için geçici hafıza kaybı var. Çok kötü günler yaşadık. Kaktüslerime gelince hepside sağlıklı. Arkadaşlarımın gönderdiği çiçeklerimde çoğu tuttu.Herkese bol kaktüslü günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Bende ilkönce kaktüsler ve sukkulentler başlığına bakıyorum, biri bişey yazmışmı diye, kendimde yazacak bişey bulamıyorum. ![]() Bahar gelsede aşılamayı denesek çok merak ediyorum,bakalım yapabilecekmiyim ![]() Geçmiş olsun sn mehtap051 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() inşallah dediğin gibi kökünü toparlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Ağaç Dostu
|
Sn ataser, bende size paket göndericem unutmadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
|
İşte bunlarda bu gün elime geçen bebişlerim. ![]() Buradan Sn.Mucip Gürbüz'e çok ama çok teşekkür ediyorum. ![]() ![]() Not: Resimde tarihin altında ki iki tanede tohum da bebişlerimin çıktı, ama ne tohumu olduğunu bulamadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
|
Sevincinizi buradan görebiliyorum Hakan bey ![]() Tohumlar ise, emin değilim ama opuntia tohumlarına benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Ağaç Dostu
|
Sevincinizi buradan görebiliyorum Hakan bey ![]() Tohumlar ise, emin değilim ama opuntia tohumlarına benziyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Ağaç Dostu
|
Fevziye hanım, Yumruk kaktüsünüz ne güzel çiçek açmış öyle .Bir günlük de olsa çok heyecan verici değil mi? Ben de onun beyazı var.Akşamdan, gece yarısında falan çiçek açmaya başlar ertesi gün öğleden sonra solmaya başlar.Ogün onu herkese göstermek isterim. Asıl ben sizin avatarınızdaki yılan çiçeği kaktüsünüze bayılıyorum.Umarım sizin kendi çiçeğinizdir.Ve bana ondan bir iki çelik gönderebilirsiniz.Ondan hiç bir yerde görmüyorum artık.Onun çiçeği biraz kalıyordu galiba üzerinde.İsterseniz ben size yumruk kaktüsün beyazından göndereyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba fatmadundar hanım, Haklısınız, bir gün bile olsa o çiçekleri görmek insanı çok mutlu ediyor. Avatarımdaki yılan çiçeği kaktüsü ise ne yazık ki benim çiçeğim değil. Bende çok seviyorum. Yılan çiçeği çeliğinden ise elime yeni gelmiş bir tane var. Onu sizinle paylaşabilirim. Sizdeki beyaz yumruk kaktüsüne ise çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Koyu Yeşil ve Sn.İklimsiz, İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|