|  | |
| 
 | |||||||
|  | 
|  |   | Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç | 
|  | 
|  08-04-2011, 23:48 | #1 | 
| Ağaçsever Giriş Tarihi: 08-04-2011 Şehir: kırklareli 
				 | selamlar bende bugun itibariyle forumunuza üye olmus bulunmaktayım. Biraz hızlı davranıp besin kitlerimide sipariş ettim.kovonoz benzeri bir ortamda havalandırmalı baslayacam insallah. Bu güzel çalışmalar ve paylasımlarınıziçin tesekkurler. | 
|   |     | 
|  10-04-2011, 14:35 | #2 | 
| Ağaç Dostu | Sülfirik asit gerçekten çok etkili bir ph düşürücü...Besin eriyiğine 2cc dökecekken 5cc nin tamamı dökülünce ph 1.6 ya kadar düştü...Bende hemen su takviyesi yaparak ph yı 6 ya kadar çıkarttım.Bunları yaparken 3 dakikalık bir zaman geçti...Bu süre içerisinde köklerde umarım tahribat olmamıştır. Yoksa herşey sil baştan...  | 
|   |     | 
|  18-04-2011, 11:05 | #3 | |
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 07-05-2009 Şehir: EDİRNE 
				 | Alıntı: 
 sevgili arkadaşlar bu tür asitlerle çalışırken çok dikkat edin göze asit kaçmasında hemen 15 dakka süreyle bol suyla yıkayın bakın 15 dakka çok önemli bol suyla durmadan yıkayın!!!! Birde ortalıklarda asit türevi maddeleri bulundurmayın su şişesinin içersine daha doğrusu içeçek maddelerin bulunduğu kaplara kesinlikle asit koymayın yaşanmış bir olay: oto elektirikçide çalışan bir elaman ,masa üzerinde su şişesine konmuş asit dolu şişeyi su sanıp içmiş!!!!! sonuç maalesef ölüm olmuş, çalışmalarınızı günlerden beri okuyorum emeği geçen herkese teşekkür ediyorum | |
|   |     | 
|  20-04-2011, 05:37 | #5 | 
| Ağaç Dostu | Renk tonundan ziyade renk desenine bakarak öyle dedim ama ışık yanıltıyor olabilir tabi. Yapraklarda sarı hareler var gibi algıladım. | 
|   |     | 
|  | 
| 
 |  |