![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2007
|
Hoşgeldiniz sayın soilless, gelişiniz biraz hızlı olmuş ama gidişiniz biraz zor olacak. Bu amansız hastalıktan iyileşerek kurtulana rastlamadık. Burası ilk hastalığın kapıldığı kovuş. Çokları geldi geçti. Şimdi başka başka yerlerde kendi kendilerine tedavi olmaya çalışıyorlar. Siz adresinizi verinde yolumuz ereğliye düşerse ziyaretinize geliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2009
|
Sn Tezel, Teşekkür ederim. Hastalığıma çareyi şırıngalı ec ile gidermenizi bekliyorum sizlerden ![]() Sizleri buraya davet etmek zevk olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Sn Envor, Şifa sizlerden. Şırıngamı hazırlıyorum. doldurur gönderirsiniz umarım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. saygı ve sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada, muhteşem olmuş kardeşim. Ellerine sağlık. Fideler geldi mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-12-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bunun hariricinde güzel bir sera içi kurulum çalışması görüyoruz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
250' lik borularda da kavun, karpuz yapacağım de de, bende burda düşüp bayılayım. Makaraya mı sarıyorsun, yoksa fotoğraf makinanın kılıfını kaybettin de onumu arıyorsun? Eti bisküvi reklamı yapacaksan bilmece sormana gerek de yoktur, biz senin domateslerinin ne kadar muhteşem olduğunu biliyoruz zaten. Boş kasaları söylüyorsan hiç işimiz olmaz. Seranın dışındaki silüeti de burdan tanımak çok zor. Kum tanelerinin arasını da tek tek arattırma bizi. Haydi söyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Ben şaşkın şaşkın seranın kumuna bakıyorum.Burada birtorba kum için 1 km gitmek birde taksi parası vermek zorundasın. Seranın üstüne kat çıkacaksın anlaşılan sevgili envor, su tesisatını tavandan yapmışsın. Doğrumu gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Evet Kudret hocam, su tesisatını üstten döşedim. Elime ayağıma dolaşmasın diye öyle yaptım. Bugün sistemi sadece su ile denedim, sorunsuz çalışıyor, yarın fideleri dikmeyi düşünüyorum. Yarın akşam yeni resimler ile sizi bilgilendiririm. İnşallah ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bu resimde benim gördüğüm; Borudan yukarıdaki tele kadar uzanmış domates ağaçları görüyorum, hemde üzeri üzüm salkımını andıran domateslerle ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Böyle yanlış, manlış anlamayayım... ![]() Saygılar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Envor, Sen ya bir göz doktoruna git, **** gözlüğün varsa camlarını temizle ![]() ![]() ![]() Bizi boş hayaller peşinde koşturma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
Ahaaa! o ne ya ![]() ![]() Sayın Sarıcan valla bravo, siz hasat'a başlamışsınız ![]() ![]() Tecrübe bu olmalı... ![]() Peki görüntüsü güzelde, tadı nasıl domateslerinizin? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
Maaşallah
Her şeyin çaresi var. Allah nazardan saklasın. "Kahyanur duymasın." Birde merak ettim o kadar küçük bir viyolde fide o kadar nasıl büyüyebilmiş, görünürde kökte yok. Ben jiffy saksıda büyüteyim dedim biraz büyüyünce fidenin ayakta durması zorlaşıyor. Düzenleyen Sarıcan : 28-03-2009 saat 19:36 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili envor, sayın sarıcanın iyi dileklerine aynen katılıyorum. Allah emeklerini zai etmesin.Kem gözlerden korusun. Bol ürünlü hasatlar nasib etsin.Başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Sn Sarıcan, sn Kudret hocam; İyi dilekleriniz için teşekkürler, bir kazaya daha göğüs gerebilecek gücüm kalmadı. ![]() ![]() ![]() Su pompası ve besin tankı, şu an besin tankının üstü betonpan parçasıyla kapatılmış durumda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-03-2007
|
sn. Envor yeniden başlamanıza sevindim,baharı bu yüzden çok seviyorum insanlara sıfırdan başlamaları gerektiğini gösteriyor.Bol hasatlı günler diliyorum.Hoşçakalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2008
|
Sevgili enver kardeşim hayırlı başlangıçlar, hayırlı neticeler, fırtınasız günler dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|