![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
Şehir: KARABÜK
Mesajlar: 337
|
Teşekkürler sayın İsmail Kuzucu. Havalandırmayı yapmaya çalışıyoruz. Özellikle sera içi sıcaklık gündüz 25 dereceyi geçtiği zaman mutlaka havalandırmalar açılıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
Şehir: KARABÜK
Mesajlar: 337
|
Sayın ateşkaptan gübrelemede marul formülü kullanıyorum.. Ancak yeşil soğan için bir formül varmı bilmiyorum. Ayrıca bu hafta içi ikinci seraya maydanoz dikimi yapacağız. Yine perlit ortamında. ancak gübre formülü hakkında bir bilgimiz yok. yardımcı olursanız seviniriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 704
|
Alıntı:
Maydanoz için; Ph 5.0-6.0 aralığında, Ec ise 0.7- 1.3 aralığın da olabilmektedir. Eğer forum da ki arkadaşlar bir formül verebilirse (Maydanoz ve Yeşil soğan için), gübre hesabını hemen yapabilirim. İngilizcesi iyi olan arkadaşlardan bekliyorum. Marul için yaptığın karışımı, yukarıdaki ec ve ph oranlarını dikkate alarak verebilirsin. Sayın Uysal, şu kafalarını kestiğiniz soğanların yaprak verdiği evredeki durumlarının fotoğrafını koyarsanız, bir fikir sahibi olabiliriz. Kolay gelsin, bol hasatlar ve kazançlar dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|