![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 86
|
Alıntı:
saygılar, |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
|
Alıntı:
Sıcağa dayanacak meyve eldesinden bahsetmiştim. Çözümü için formülündeki Ca miktarını artırmak gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca bitkisel bir ürünü çileklerin üzerine püskürtülerek dayanım süresini artılabileceği ile ilgili çalışmalar daha devam ediyor. Tat olarak çileklerimizde sorun yok ama ben daha fazla lezzetli olmasını istiyorum. Lezzet için özellikle formülasyondaki fosfor miktarı çok önemli. Ben solucan gübresinin ayrı bir lezzet katacağını düşünüyorum. Selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2013
Şehir: SAMSUN
Mesajlar: 24
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-02-2009
Şehir: ANAMUR
Mesajlar: 241
|
Alıntı:
Öncelikle yaptığınız güzel çalışmalardan dolayı sizi kutlarım.Çileğin dayanıklığı konusunda sn.Vetman ile aynı kanıdayım.Formül haricinde tek başına da 5000 fideye 1 kg.kalsiyumu damlamadan verebilirsin .Ayrıca yapraktanda 20 litre suya 50 gr. kalsiyum karıştırarak da verebilirsiniz.Anamurda sıcaklık gündüz saatlerinde sera içinde neredeyse 40 derece.Benim çileklerde tad ve sıcağa dayanma sorunum yok.. Çalışmalarınzda başarılar dilerim.Saygılar... Not:yazdığım formülde bir hata olduğunu farkettim,düzelttikten sonra paylaşacağım. Düzenleyen mtugrul33 : 24-05-2013 saat 12:02 |
|
|
|
|
![]() |
|
|