![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
|
Alıntı:
Çileklerimize o kadar talep var ki, bırakın reçel yapmayı kendimizin bile tüketmesine yetmiyor ![]() Fasulyenin nasıl kaynadığını düşünmüyorum ama "bu çileklere ne yaparsam sıcağa daha fazla dayanır"ı çok düşündüm. ama bitkisel bir ürünle bunun çaresini buldum gibi. Görelim mevlam ne eyler. Ne eylerse güzel eyler.. Ayrıca çileklerin daha lezzetli olabilmesi için solucan gübresi kullanmamız gerektiğini düşündüm. Yakında solucan gübresi üretim tesisi kurarsak süpriz olmasın derim. Selamlar... Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|