![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sayın İdris Şenol, Malina, Yalandünya59, Açılan konuyu benim biberlerimle sulandırmış görüntüsünden kurtulmak için, ilgili mesajımın son bölümünü geri çektim. Yalandünya59, tespitinde çok haklısın. Samimiyetsizlik, sorgulanması gereken bir sorun. Belki kırılan ya da itiraz eden olacaktır. Destekleyen de olacaktır. Ama başkalarının sorunlarına suskun kalanlar yüzünden, kırılma noktasında bulunan bazı kişilerin, İdris' in ifadesiyle saman alevi gibi yok olması devam edecektir. Kimin nereden kırılacağı kestirilemiyebilir, her kesin problemi kendisi için büyüktür. Bu nedenle bazı ustaların çözümler konusunda suskun kalmaması, cömert davranması gerekir. Aynı forumda bulunanlar, birbirlerinin problemine el vermelidir. Uzaktan seyretmek değil, yol arkadaşı olmak lazım. Saygı ve sevgilerimle. Hoşça kalın, dostça kalın HALİL BALABAN |
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
yalandünya59, Konunun açılış amacını anlamadığımı düşünüp bana anlatmaya devam etmeyin lütfen. Alıntı:
Forumun geneli olarak, sorusu olan kişilerin önemli bir bölümünün daha önce yazılanlara göz atmadan (üstelik bir kısmı bunu söylüyor bile: "bilmem kaç sayfayı yeniden okumaya vakit ayıramam") soru soruyor olmaları. Bilenleri yazma konusunda isteksizleştiren bir durum bu. Düşünsenize, bildiklerimi yazacağım, başka biri tekrar soracak tekrar yazacağım, başka biri tekrar soracak tekrar yazacağım ve bu böyle sürüp gidecek... Dediğim gibi topraksız tarım başlığındaki tüm yazışmaları bu gözle incelemedim. Bazı sorunlar yaşanıyor olabilir ama kimsenin de burada tüm sorulara cevap vermek gibi bir yükümlülüğü yok. Danışmanlık hizmeti vermiyorlar. Alıntı:
Soru soran, cevap alamadığı için "homurdanan" bazı arkadaşların daha sonra başka kaynaklardan öğrenip sorunu çözdüğünü ve konu altına "öğredmi yaptım" demekle yetindiğini hatırlıyorum ![]() Be adam madem öğrendin, ne öğrendiğini de yazsana... Yazmayacaksan, daha önce cevap yazmayanlara neden sinirlendin? Velhasılı kelam sadece kendimizi düşünmekte baya iyiyiz ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2012
|
yalandünya59, Konunun açılış amacını anlamadığımı düşünüp bana anlatmaya devam etmeyin lütfen. Sevgili malina anlamadığınızı düşünüp size anlatmaya devam edeceğimi nerden çıkardınız, anlayamadım, başka bir platformdan falan tanışıyormuyuz??? Topraksız tarım bölümünü bu yorumunuza cevap verecek kadar yakından takip etmiyorum. Bu kadar başlık olan bölümde, bunların tümü cevapsız sorulardan oluşmuyor herhalde... Elbetteki önemli bilgiler var, aylarca okuyoruz, anlamaya çalışıyoruz. Benim anlatmak istediğim 'Topraksız Tarım' işine girecek olanlar sadece bu platforma ve buradaki kişilere güvenmesinler, bilgi çok göreceli bir kavram, ifadesininde sınırı yoktur,bedelininde.... Deneme yanılmalar yaparak bişeyler anlamaya çalışabilirler, ona katılıyorum... Sevgili malina, Mesajımı dikkatle incelerseniz başında sizin ve platformla ilgili yazdıklarıma bir bakınız... Ayrıca yorumumla sizi kastetmediği aşikar olduğu halde neden bu kadar sert karşılıklar verdiniz, alındınız anlayamadım..doğrusu...bence hiç gereği yoktu. Ayrıca lütfen cevap verip bu konunun uzamasını istemiyorum, bunu bilin yeter.... Saygılar... |
|
|
|
![]() |
|
|