![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-05-2008
|
Sevgili arkadaşım biz Hasılmatik denilen yurtdışındaki bir firmanın üreterek pazarladığı ve Berka Tarım şirketinin de bu makineyi Türkiyede pazarlamak isteyerek dağıtıcılık aldığı arpa tohumunu çimlendiren bu makinayı bırak model olarak almayı ne şekil ne de kullanılan malzeme olarak aynı olmadığı gibi sistemini bile farklı olarak tasarladık... Sen bu konu başlığı altındaki yazılanları iyice okumamışsın herhalde, biz burada o senin bahsettiğin birleşmeyi manevi olarak yapmış,fikirlerimizi paylaşarak ortaya senin bahsettiğin makine ile alakası olmayan sadece hedefi aynı olan yani arpa tohumunu çimlendirmek olan işi zaten başardık. Ayrıca girişimcilikten bahsediyorsun iyi güzelde ben bireysel olarak bu konu başlığı altındaki başarımızı ticari boyuta taşıdım zaten.Benim sana önerim illaki ticari kazanç elde etmek istiyorsan ki hayvancılık hakkında bilgim yok diyorsun, çiftlik kurarak riske girmek yerine seni bölgende bayim olarak görmek ve bu paylaşımın sonucu olarak ortaya çıkartığım ÇİM ODASI sistemlerinin satışını yapmanı isterim. İlgilenirsen diyer arkadaşlarım gibi bana mesaj ile ulaşabilirsin.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-06-2012
|
üstad selamlar,,, proje muhteşem... bolu dan yazıyorum..öncelikle Allah emeklerinizi zayii etmesin.. helalinden bol zekat vermeyi nasip etsin temennim.. şayet tüm şartlar oluştu ise bayilik sistemi ile ilgili bilgi paylaşımında bulunur iseniz sevinirim... selamlar olsun |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-01-2010
|
Arkadaşlar,çok uzun zamandır çiftliğimde kurmayı planladığım çimlendirme odasını tamamladım. yaklaşık 1 aydır üretim deneme safhalarında sürmekde. üretimdeki randıman ve aksaklıkları en aza indirecek hale getirmek için denemeler yapıyoruz amacımız daha az amatör olmak. sistemi tamamen problemsiz olabildiğince profosyenel çalıştırmak. googlda Aker süt çiftliği ni aratarak **** www.sutciftligi.com adresinden görebilirsiniz resim ve video"youtube üzerinden" yüklemeleri yaptım. merak eden arkadaşlar bakabilirler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
çimlendirme odasından bazı resimler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
bir kısım resim daha |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Sizden Allah c.c razı olsun derim. Mehmet SARI Gaziantep 05318897011 iyi-birinsan@hotmail.com |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
Kuracağınız sistem tamamen kendi yaratıcılığınıza el emeğine projelendirmenize ve bölgenizden temin edebileceğiniz meteryallerden oluşacaktır. ben 40x40 L demirlerini galvaniz ettirdim ve raf demirlerini yaptım.raf yüksekliği 30 cm tavalar 40x60 çok zor temin ettim 700 adet bastırttım istanbulda bir firmaya az sayıda yapmıyorlar. sisleme için netafim sisleme başlıkları kullanıldı. 50m2 bir oda maliyeti hiçde azımsancak bir rakam olmadı emin olun. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|