![]() |
Alıntı:
|
Herkese merhaba, ben tohumları kendim fide haline getirip bahçeme ekiyorum ancak istediğim verimi alamıyorum. Biraz yanmış hayvan gübresi biraz odun kuku kullaniyorum. Ama verim hep dusuk. Bahçem ormana çok yakın oradan toprak getirip bahçeme eksem nasıl olur? Toprak verimliligini artiriyoim derken yabani ot veya böcek getiri miyim? Fikri olan arkadaşlar paylasirsa sevinirim
|
Ankara da bir çok bölgede toprak kireçli. Odun külü zarar verebilir. Hayvan gübresi ne kadar koyuyorsunuz. Belki yeterli gelmiyor. Hastalık stresi, kuraklık stresi olabilir verime etki eden. Yeterince güneş alıyormu bahçeniz.
Alıntı:
|
Alıntı:
https://www.agaclar.net/forum/sebzeler/16978.htm Bu başlığı incelediniz mi. Faydalı olur kanısındayım. |
Cennet46
Kenan46 eposta adreslerinizi göndermemişsiniz. Etiketleri gönderebilmem için acilen e-posta adreslerinize ihtiyaç var. Ayrıca, paylaşımcı olup e-posta adresi göndermemiş kişilerin daha önceki yıllar göndermiş oldukları adresleri kullanacağım. Herhangi bir değişiklik varsa acilen güncellemeleri gerekiyor. |
Cennet46 dışındaki tüm paylaşımcıların tohum etiketlerini e-posta ile gönderdim. Gelmeyen varsa ya da herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünürseniz lütfen hemen bildiriniz.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumları poşetleyip, etiketlere göre düzenledim. Kargoya verilmeyi bekliyorlar. Bir kaç tane sorum var:
1-Göndereceğimiz kargo adresini yazar mısınız? 2-Tümünü tek bir büyük poşete koyup göndereyim mi yoksa üzerindeki harflere göre ayrı ayrı mı poşetlere koyayım? 3-Belirli bir kargo firmasıyla mı göndermem gerekiyor yoksa benim belirliyeceğim herhangi bir kargo firması olur mu? (Bazı kargolar bazı adreslere taşıma yapmadığı için soruyorum bu soruyu) Herkese bol hasatlı, verimli bir sezon dilerim. |
Alıntı:
Kargo adresi gelen e postada yazıyor Urla/İzmir şeklinde E postayı dikkatli okuyun Tüm kargolar oraya gönderir diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
PTT kargo ile gönderdim. Takip No:KP05367226636
|
aras kargo ile yolladım
4104912618593 |
Alıntı:
|
Kargosunu göndermemiş olan paylaşımcılar, geç kalıyoruz, çok acil gönderin lütfen.
|
Hayvan gübresini sadece fide çıkarlarına atıyorum bahçeye tamamen dökmüyorum. Güneş bakımından iyi. En güzel dayes verim veriyor onun dışında salatalık biber falan tek tük
|
Alıntı:
|
Geçen haftamız hastanelerde geçti, ancak bugün kargoya verebildim. kargo takip numarasını ilgili yere yazıp buradaki yazıya düzeltme yaptım.
|
Alıntı:
İnşallah bu sene kazasız belasız tamamlanır. |
Konuyla bağlantısız ama merak işte, herkesin PTT kargo takip kodu KP ile başlıyor benimki AP ile... Nedenini/farkını bilen var mı?
|
Alıntı:
Aynı şekilde elimde olmayan muhtelif sebeplerden dolayı ben de ancak bugün yollayabildim. Kargoyu bizim adımıza yollayan arkadaşımızdan takip no’sunu alabilirsem yazacağım. |
Arkadaşalar, emeğinize sağlık. Türkiye'nin her bölgesinden tohum gönderen ve bu tohumları tekrar Türkiye'nin her yerine gönderenlere teşekkür ederim. Kargoyu bu gün gönderebildim. PTT kargo ile gönderdim. Takip No:KP05373131245
|
Alıntı:
AP olan adi paket yani sanırım ufak boyutlu paketler için kullanılıyor. KP olan ise kargo paket. Normalde her yolladığım kargo (büyük boyutlar) KP ile gidiyordu. Ufak paket yolladığımda AP ile kod verildi. Tabi doğrusunu PTT bilir ama sitesinde bu konuda bilgi göremedim. |
Kargosunu gönderemeyen kaldı mı acaba?
|
Alıntı:
Herkese iyi seneler diliyorum. |
Alıntı:
Buradan görebilirsiniz |
Sağlık sorunlarım sebebiyle bu yıl tohum paylaşamadım.Umarım önümüzdeki yıl fazlasıyla telafi ederiz.
|
Kargosunu hala göndermemiş olan iki arkadaş nedeniyle takvimde gecikme yaşanacak mı? Ne planlanıyor?
Ocağın ikinci haftası ya da üçüncü haftasıydı galiba kargolama tarihi. |
Sevgili paylaşımcılar,
Lojistik süreci kontrolüm altında, merak etmeyin 🤗 Takvimde gecikme olursa haberiniz olur, onu da merak etmeyin 😉 Herkes üzerine düşeni hakkıyla yapsa süreç çok daha rahat işleyecek ama olmuyor işte 🤷 |
Evde geçen seneden kalan kantaron tohumu var sanıyordum ama yokmuş. Keşke daha önce baksaydım tohumlara da isteklerimin arasına onu da dahil etseydim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025