![]() |
Alıntı:
|
Bir dönem mide şikayetlerim nedeni ile çay gibi demleyerek kullanmıştım , özellikle geğirme ve mide gazı şikayetlerime çok iyi gelmişti.
|
Kaynak nedir? Ayrıca burası fitoterapi platformu değil, konu bitkiler ve tarımdır. Saygılar
Alıntı:
|
Bahçe toprağı olmayacak sert zemin köklerin gelişimine engel, toprağa elinizi attığınızda un gibi ufalanmalı, tüm bitkiler için geçerli, beton gibi toprağı hiç bir bitki sevmez.
|
Alıntı:
|
Her siteden en az bir tane biberiye fidanı almışımdır. Bazılarının rengi olsun dalları olsun farklı olduğu hissediliyor ama hepsinin ortak özelliği toprağa ektikten sonra en fazla 10 gün dayanması. Ektiğim her biberiye kuruyor, yakında bir belediye parkında ekilmiş 1 - 1,5 metre civarında biberiyeler var ama benimkiler sürekli kuruyor. Köklerinden de yeni sürgün falan çıkmıyor. Biberiyenin benzeri olarak lavanta var onunda keyfi yerinde. Biberiyeyi kurutmadan büyütmek için ne yapmak lazım bilen var mı acaba?
|
Masaj ve bakım için kullanılabiliyor. Biberiye Yağı çok güçlü yapıya olduğu için seyreltirken %1'e denk gelecek şekilde seyreltin.
|
Alıntı:
|
biberiye sipariş verdim. gelicek
lavantaları EKTİM. ekeli 2-3 gün oldu kediler peşinden ayrılmıyor. angustufilya nedeniyle herhalde. |
Biberiyenin bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum.Bahçemde var .İlk fırsatta yağını yapıcam ve çayını içmeye başlayacağım.Teşekkürler.
|
Bir Fİdeciden Biberiye aldım ama internnette gördügüm resimler hep farklı buna bir bakar mısınız bu biberiye mi
Yardımcı olursanız çok sevinirim https://i.hizliresim.com/lodo7iz.jfif |
Alıntı:
Benim bahçede üç çeşit farklı biberiye var, yaprağı böyle farklı yoktu ama gidince kontrol edeceğim. Sizin ki gibi yaprakları farklı olan varsa paylaşırım. |
Alıntı:
Biberiye iğne yapraklı oluyor. http://www.agaclar.net/forum/832906-post203.htm |
Çok teşekkürler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025