11-09-2012, 10:32
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2006
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi drivetime
Sayın Mrduran
Kartelleşen tıp ile onun oynadığı marketing oyunlarına değinmek istemişsiniz. Sagolun varolun. Evet gastrit veya ülser H.Pylori adlı bir bakteriden kaynaklandığı vakit, üçlü kür denilen ilaç kombinasyonlarıyla (Helipak, Trio) 1-2 hafta içinde eradike edilip tedavi edilebiliyor. Yapılan endoskopim sonucunda bu bakteri bende de tespit edildi. Üçlü kür uygulandı ve sonrasında bakteriin yok edilip edilmediğini anlamamızı sağlayan üre-nefes testi ile bakterinin yok edildiği teyit edildi amaaaaaaaaaa benim mide şikayetlerim halen devam ediyor.
Şimdi bu koşuldaki birine verilebilecek nacizane tavsiye ne olabilir??
1-Git biraz daha antibiyotik al ilaç kartellerine para kazandır!,
2-Git kudret narı al bala karışırıp ye!
Ben de çelişkde kaldım. Modern tıbbın uyguladığı tedavi ile şikayetleirm düzelmiyor ama çevremde bu bmeyveyi tüketip iyileştiğini söyleyen insanları duyunca insan denemek istemekten kendini alamıyor.
|
Prof.Ahmet Aydın
Taş devri diyeti
adlı kitabını okuyun...derim...
Sistemin-düzenin-küresel şirketlerin istediği beslenmeye para harcadıkça ülser-reflü zaman zaman geçse de yine başlayacaktır.
Önemli olan küresel şirketlerin-sistemin-düzenin istediği sözde beslenmeyi yapmamak.
Ahmet Aydın'ın taş devri diyeti kitabını okuduktan sonra kudret narına da ihtiyacınız kalmayacaktır 
|
|
|