![]() |
Kontrol grubuda ayırında sonra bahane falan bulmasınlar:))))))))
|
Sn.Lonicera ; Müjgan Hanımın bahsettiği pompayı inceledinizmi ?
|
Evet oğuz bey, baktım ama ürün özellikleri hakkında hiç bir bilgiye rastlamadım.
|
Sevgili Oğuz Bey
Size kızmaya başladım haberiniz olsun.Gitti bizim bionemlerin yarısı boşuna ! desemde inanmayın ama bu karıştırma işinin doğrusunu en baştan öğrenseydik daha iyi olmazmıydı.Bionemi hazırladığımda hiç bir zaman ne kada çalkalarsak çalkalayayım süt beyazlığı kıvamına getiremedim.19 litrelik damacanı çalkalamak ta cabası.Anlıyorum ki keramat sadece bionemde değil blendır da imiş. Ben anlamam arkadaş ben bundan sonraki bionemin yanında dağıtacağınız promosyon blendırlardan da isterim.Şaka bir yana bu sene yetiştirdiğim domates ve biberler mükemmel.Salatalıklar sizlere ömür.Asmalarda ki küllemeyi zaten biliyorsunuz.Büyük bir ihtimallede blendır meselesinin benim salatalıklar ürün vermeye başlaması sırasında icat edilmemiş olmasıydı.Asma içinde aynı şey geçerli.Anlaşılan tarım yenibaşlıyor. |
Bir daha ki Bionem siparişinizde gereği yapılacaktır. Sizleri seviyorum. Evet Tarım yeni başlıyor . Blendırlara hücum . :)
|
Kusura bakmayın oğuz bey
Bioneme elveda. Hoş geldin ROA |
Sn.Akcan67 ;Her ikiside benim çoçuğum farketmez.Et tırnaktan ayrılırmı? Siz hangisini arzu ederseniz.Sevgiler
|
|
Sn.Maki ; Bence de denemelere devam.Ama doğru blendırla.
Nevsune Hanımın blendırı bu iş için ne yazıkki uygun değil. Sebebi yağların ve enzimlerin su yüzüne toplanmasıdır. Mutlaka tarif ettiğim şekilde enzim ve yağların parçalanması gerekmektedir. Umarım açıklayabilmişimdir.Sevgiler |
Halimi görseniz Oğuz Bey, karışım hazırladığım kap bile sizinkiyle aynı, boy olarak daha büyüğü. Mutfağı bionemlemekten korkup, blenderin ucunu fazla yukarıya kaldırmıyorum herhalde. Neyse halledeceğim bir şekilde :)
|
Sizi çok iyi anlıyorum.Amacım tamamen en iyi şekilde ürünümden fayda görmeniz için. Kesinlikle Bionemi hazırlarken Blendırın ucunu yukarı kaldırmalısınız. Verdiğiniz çaba için de ayrıca teşekkür ediyorum.
|
Ürün sizin ürününüz olmaktan çıkıyor gibi. Bizim ürünümüz oldu henüz alamadığımız ROA bile...
Sevgiler |
Sn.Maki01; Bu kelimelerinizle benim tüm yorgunluğumu aldınız . İnanılmaz mutlu ettiniz. Çok teşekkür ederim.
Gelen telefonlar,mesajlar,yorumlar ve en önemlisi benim benimsediğim kadar kullanıcılarımında benimsemesi tüm bunların neticesinde verdikleri çabanın gayet net farkındayım. Sizlerin titiz uygulamaları ve yorumları sayesinde Türkiye sesimi daha iyi duyuyor ve duymaya devam edecek . Herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler |
Adana'da geçen sene bir çalışmanız oldu mu?
|
Firmamız olarak olmadı. Mersin ,Anamur , Gazipaşa , Antalya , Aydın , Manisa ,İzmir , Tokat Bölgelerinde yoğun çalışmalarımız devam etmekte .
Kesinlikle ürünlerimizi aracılar vasıtasıyla uygulatmıyoruz.Sebebi sizin de bildiğiniz üzere uygulama titizliği , karışımı çok önemli. Saha daki teknik ekibim tüm bu bölgelerde üreticilerin nasıl kullanması gerektiğini göstererek devam ediyor. |
Alıntı:
Burada bir uygulayıcı ziraat mühendisine ve hele bitki korumada uzman birine öyle ihtiyacımız vardı ki, anlatamam. Şimdi Sn.Oğuz beyin papucunu dama atabilim. (zaten pek bi şey de bilmiyordu) Yakınımdasınız sizinle görüşebilirim de. Asmada külleme ile başımız gerçekten dertte ve 5 yıl sonra yine o kazandı. Manisa ovasından bilirsiniz. Sizin uygulamanızı anlayamadım. Küllemeye tamamen yakalanmış üzümlerde mi bu denemeyi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse ve yakalanmış üzümde küllemeyi yok ederseniz bir de sizin heykelinizi dikmek zorunda kalmayalım. Bu siteye bu konularla gelmenize sevindim. (Birde şu sn.denizakvaryumundan uzak durun. Sitenin en tehlikeli üyesidir. Nerde bir soru sorsanız oradadır. Hemen bir yerlerden bir şeyler araştırır, bulup buruşturur ve altına yapıştırır, insanı ofsayta bırakır.) Saygılar, hoşgörüler |
Halil Bey benimle başa çıkamadı :D
Bakalım Sn.Bitkidoktoru neler söyleyecek !!! |
Alıntı:
Halil Bey sizi iyi çözmüş "şu sn. denizakvaryumu":D |
Sn Alper ,
Bionem ürünlerinin sahibi olduğunuzu bilmiyordum. Öğrendiğimiz iyi oldu :D |
Alıntı:
|
Sn.Hizals ; Konu başlığına her zaman beklerim.;) Sevgiler
|
Halil Bey in dediği gibi okyanusakvaryumu :)
|
Alıntı:
Aslında, PP biberinde solgunluğu ve PF (bionem/ROA) ile soldurmadan nasıl uygulama yapabilirim diye soracaktım; birde baktım denizakvaryumu orada, birşeyler takıp takıştırıyor. Tırstım vallahi. Saygılar |
Sayın Oğuz alper,
Uzun süredir bionem konusunu okuyorum.adını ik defa duyduğum bu madde gittikçe ilgimi çekmeye başladı. öncelikle sizi kutluyorum. Tanıtımını yaptığınız ürüne sahip çıkmanız, her soruya ve yoruma nezaket kuralları içinde cevap vermeniz, ve en acemiye bila ışık tutan ifade tarzınız ile bir öğretmen olarak benden 10 puan aldınız. Bu ürünü bahçemde kullanacağım ama size soracağım çok şey olacak mecburen. Mesela bir örnekvereyim. Starliçelerim açtıktan sonra bazılarında yapışkanlık olup karıncalar üşüşüyor ve çiçek tam olarak açamıyor.Bionem buna çare olabilir mi? Allah yolunuzu açık etsin. Sevgiler.. |
Sayın Oğuz Alper,
Uzun süredir bionem konusunu okuyorum. Adını ik defa duyduğum bu madde gittikçe ilgimi çekmeye başladı. Öncelikle sizi kutluyorum. Tanıtımını yaptığınız ürüne sahip çıkmanız, her soruya ve yoruma nezaket kuralları içinde cevap vermeniz, ve en acemiye bile ışık tutan ifade tarzınız ile bir öğretmen olarak benden 10 puan aldınız. Bu ürünü bahçemde kullanacağım ama size soracağım çok şey olacak mecburen. Mesela bir örnekvereyim. Starliçelerim açtıktan sonra bazılarında yapışkanlık olup karıncalar üşüşüyor ve çiçek tam olarak açamıyor.Bionem buna çare olabilir mi? Allah yolunuzu açık etsin. Sevgiler.. |
Uzun süredir yazmakta tereddüt etmiştim ama her bionem hazırladığımda soluduğum yoğun kekik kokusu "yaz artık" diyor :) Organik ilaçlarda başka kekik kokan bir ürün var mı bilmiyorum. Geçen sene tarımla uğraşan arkadaşımın eşine denemek üzere bir ürün bırakılmış. Eğitimli çiftçilerden oluşan bir grup bunlar. Hiçbirinin ziraate dair eğitimi yok ama aileden gelen toprağı kendileri işlemek zorunda kalmışlar. O dönemde mantar ilacı diye anlatmıştı verilen ürünü.
Dermatoloğun verdiği ilacın karaciğerde oluşabilecek olumsuz yan etkilerinden korkarak, arkadaşım tırnağındaki mantarı bu ürünle tedavi etmeye çalıştı. Sonuç mu? Yazmayayım :) |
Oğuz Bey,
EM konusunda bahsi geçen, bionemdeki enzim ve yağların (örneğin çok kuvvetli kekik yağının) topraktaki yararlı organizmaları öldürüp öldürmeyeceği konusunda bir çalışma var mı elinizde. Çünkü bionemi bu nedenle diğer yararlı bakteri içeren gübrelerle karıştıramıyorduk. Bu durumda toprağa uygulandığında aynı etki toprakta olmaz mı? Kısaca: Toprağa EM ile 6-7 çeşit bakteri verdik.Aynı toprağa 3-4 gün sonra bionem verdik diyelim. Bionemin içindeki yağ ve enzimler diğer yararlı bakterileri öldürmez mi? Eğer öldürmezse bu durumda bionemin karıştırılmaması olayı açıkta kalacak. |
Sizin uygulamanızı anlayamadım. Küllemeye tamamen yakalanmış üzümlerde mi bu denemeyi yapıyorsunuz?
Eğer öyleyse ve yakalanmış üzümde küllemeyi yok ederseniz bir de sizin heykelinizi dikmek zorunda kalmayalım. :o evet aynen tamamen yakalanmış salkımda deniyorum ve salkımın tertemiz olup parlayacağını düşünmüyorum . Ama danenin çatlamasını ve botrytis oluşumu engelleyecek. Bunu hasada kadar hatta sergide de kontrolünü sağlayacağım ve sonuçları paylaşacağım. |
Sn.Denizakvaryumu ;
Bionem içerisindeki kekik yağı oranı bahsedildiği gibi çok yoğun değildir. Müsadenizle bu oranı da açıklamama hakkımın olduğunu ürün formülasyonu gereği düşünüyorum. Aynı anda karıştırdığınız zaman bionemin içerisindeki bakterinin haricindeki diğer biyolojik preparatlara antibakterisit görevi göreceğini de defalarca dile getirdim. Nerden biliyorsunuz Em ile toprağa 6 ,7 çeşit bakteri verdiğinizi kanıtınız tesciliniz nerde ?Ne biliyim içerisinde zararlı mikroorganizma olmadığını , bunu en güzel kanıtı Mikrobiyolojik analiz raporudur. Şu an itibariyle dünyanın hiçbir ülkesinde mikrobiyal gübre olarak ilgili bakanlıktan tescilleri olmayan bir ürün ile polemiğe bile girmeme gerek yok. Bazı şeyleri iyice araştırıp sorguladığınızda ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız.Siz bana mikrobiyal gübre analizi olmayan , mikrobiyal gübre tescili olmayan bir ürün ile ilgili sorular soruyorsunuz. Ben bionemin içerisindeki bakteriyi DNA sıyla tesciliyle , Mikrobiyolojik Analiz raporuyla kanıtladım. Lafla değil belgelerle sayıın okyanus akvaryumu ; Bilmiyorum anlatabildimmi Bionem i düzgün olarak karıştırıp uyguladığınızda .uygulama periyotlarına dikkat ettiğinizde hiçbir kimyasal ilaç , bakırlı kükürtlü preparat , köklendirici grupları , bitki gelişim düzenleyicileri kullanmanıza kesinlikle ihtiyaç bırakmaz.Bazılarının gücüne de gitse zoruna da gitse Bionem bunu yapıyor. Konuyu isteyen istediği yere çekebilir.Çekmekte de serbesttir. Sevgiler |
Sn.hozat ;
İlginize ve yorumunuza çok teşekkür ederim. Bionem kullandığınız zaman akar sorunlarınızı etkili bir şekilde çözecektir. Sevgiler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025