agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni463Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-05-2012, 12:31   #11
Yeni Üye
 
scanik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 4
EM ile hazırlanan çöp enzimi

Merhaba, ilk defa EM kullanarak çop enzimi hazırlamaya çalışıyorum. Mutfak çöpleri, pekmez, su ve EM kullanarak hazırladım. enzimi 1 ay önce hazırladım, ama oldukça serin bir yerde duruyor. Kokusu turşu gibi, kötü değil. Hazır olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. Evde ph indicator(mor lahana ile) yaparak anlamaya çalıştım ama kafam karıştı. EM aktifleştirmede tecrübeli arkadaşlar, aktifleşme tamamlandığında, baştaki EM ile aynı asit oranına mı düşmeli. Resimde referans olsun diye EM de aynı malzeme ile ph ölçmeye çalıştım. Hazır olduğunu nasıl anlayabilirim. Teşekkür ederim.
http://www.agaclar.net/forum/967438-post13.htm

scanik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025