View Single Post
Eski 16-05-2012, 13:18   #1296
Şevket Başkal
Ağaçsever

Şevket Başkal's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2011
Meyveli Tepe, Halil Önen vb arkadaşları takip ediyorum. önerileri ve uygulamaları müthiş. zaten işin özünde uyguladıklarını öneriyorlar. Özellikle meyveli tepe tam bir araştırmacı; gönlüm onun arkeoloğ veya tarihçi olmasını çok ister. Sebze ve meyvelere yaptığı uygulamaları romansı bir yazım diliyle ve çoğu insana sevdirerek okutuyorlar. ben resim nasıl yüklenir bilmiyorum. Meyveli tepe ile mesajla resimleri gönderip önermelerini alıyorum. Farkındamısınız bilmem ben kendi adıma Meyveli tepe, halil önen, sındırgılı, uzaylının bahçesi, limon ve isimi sayamadığım bir çok değerli insanın bana değer kattığına inanıyorum. Çevreye değer kattığına inanıyorum. İyiki varsınız. Not: Önermelerinden sebze adalarını denedim, em dendim, organik toprak karşımlarını denedim. kardeşbitikileri denedim, Mikorizayı sipariş verdim deneycem, kaolin kili için bahçem çok küçük, Kompos yapımına başladım, Yıllardır bahçecilik yapanlar gelip bana soruyorlar. bende meyvelitepenin blogunu ve ağaçlar neti öneriyorum. sevgiler

Şevket Başkal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön