agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni463Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-03-2010, 11:28   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Halil Bey,

Bende zaten Dogasever'den esinlenmiştim. Çünkü kendisi İngiltere'deki evinin bahçesinde biçilen çalılara aynı yöntemi uygulamıştı.

Toprakla karıştırma meselesine gelince, kendim o anda düşündüm. Çünkü elimde kahverengi malzeme yoktu. Böylelikle ilk deneye başlamış olduk. Ancak siz daha da geliştirdiniz. Sizinde bukaşi ve klio ile ilgili açıklamalarınızı dörtgözle bekliyorum.

Bence bu yöntem oldukça iyi olacak. Çünkü hem otlar boşa gitmemiş olacak. Hemde bitkiyi yine kendi toprağıyla beslemiş olacağız.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-03-2010, 11:49   #2
Ağaç Dostu
 
Dogasever's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-04-2007
Şehir: Appleton-İngiltere
Mesajlar: 1,706
Daha öğreneceğim çok şey var!

Sn Halil Bey ve Sn Acemi Caylak,

İkinize de çok teşekkürler. Halil Bey'in dediği doğru benim de sizlerden öğreneceğim çok şey var. Çok yaşayın. Baştan itibaren otları toprakla birlikte koymak çok iyi bir fikir. Daha sonradan toprakla karıştırıp beklemeye gerek kalmayabilir böylelikle. Halil Bey'in söylediği gibi Bukaşi ve Klio ilaveleriyle daha da mükemmel oacaktır. Her ikinize de saygılarımla.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026