agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni539Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-08-2015, 16:35   #11
Ağaç Dostu
 
erkanbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
O halde ikisininde işlevleri ayrı olduğuna göre Bir sulamayı solucan çayı,bir sulamayı boş,bir sulamayı İrfan çayı şeklinde yapmak çok hoş olacaktır.Her iki uygulama çok zahmet gerektirmeyen ama fevkalade işlemler.

İrfan çayının önemi şimdi kafamda daha netleşti.Amacımız sağlıklı organik ürün yetiştirmek ise bize lazım olan doğada zaten kendiliğinden çok çok sağlıklı yetişen bitkilerin beslenmesi için kullandıkları mineraller.Bizim yapmamız gereken bu mineralleri ayarını kaçırmadan evdeki bitkilerimize vermek bunuda nasıl yaparız?İrfan çayı ile olay net olarak budur yani.

Aslında organik ürün üretmek ne kadar kolay değil mi?Etrafımızda var olan sağlıklı bitkilerden biraz alıp eve geliyoruz,bunun haricinde gereken sağlam bir hava motoru.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026