agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-03-2012, 15:04   #31
Ağaç Dostu
 
Ozi'nin Bahçesi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2010
Şehir: Istanbul / Karamürsel
Mesajlar: 202
Marmara bölge bayisine ulaşmayı başardım. Siparişimi verdim.
Teşekkürler.

Ozi'nin Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-02-2013, 15:13   #32
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-02-2013
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 9
merhabalar herkese. forumda dolaşırken ilginç konular olduğunu gördüm ve yeni üye oldum. bende black strong kütahya kimya izmir kemalpaşa bayisiyim. sektörümüzde her türlü hile hurda olduğu için çalışacağımız ürünlerde biz bile ince eleyip sık dokuyoruz. özellikle hümik asit konusunda haftada en az 2-3 firma ürününü tanıtmaya gelir. ancak 2 senedir bayiliğini yaptığım black strong gerçekten bizim çiftçilerimizin bahçelerinin değişilmezi konumuna geldi. alternatif bir ürün daha çalışıyorum ama gerçekten kaliteli bir ürün. yoğun çalıştığımız için her zaman forumu takip etme imkanım olmayabilir ancak bilgi almak isteyene yardımcı olmaya çalışırım..

kenan kırca ve abay54 beğendi.
Topraktan Tarım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-02-2013, 19:22   #33
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-02-2013
Şehir: MANİSA
Mesajlar: 4
Sayın Toprak Tarım 22 yıldır Manisa Alaşehirde ziraat mühendisiyim va bayiliğim var.Black Strong ürününü 1 yıl öncesine kadar gayet iyi olarak tanımlayabilirsiniz.Fakat Humik asiti Tüm Türkiye ye tanıtmış şahıs Ali Bey bu işin başındayken.Şimdi . Bizim denilen madene kendinizde gidip görebilirsiniz. Ben gördüm. Maden 1 yıl önce devredilmiş.Önce madeni sonra Ali bey kaybetti söylediğiniz firma.Firmada humik asiti anlaşılır dilde anlatan kimse yok. Çiftçiler black strong adını bile söyleyemesken Ali bey onların dilinden konuşarak humik asiti tanıttı.Buralara kadar geldi.toplantılar yaptı.Ben henüz bayiliği almamıştım.Düşünüyordum. Fakat Ali bey kendi şirketini kurmuş.Black strong u maden varken geliştiren adam şimdi neler yapmaz.Bu sefer ürünlerinin bayiliğini beklemeden alacağım.


Sizlere de Ali bey in ürünlerini tavsiye ederim.
galiba şirketin ismi AYHAN GRUP
Saygılarımla...

SEZGİN TUTAR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 11:05   #34
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-02-2013
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 9
merhabalar. sayın sezgin bey , yazınız üzere firmayla görüştüm. söylemiş olduğunuz gibi ali bey firmadan ayrılmış doğrudur. ancak firmanın madeni kaybettiği konusunda bir yanlış anlaşılma olmuş galiba. firma maden yatağı için bir firmayla anlaşma yaptı. madenden çıkan kömürü firma kendi adına işleyip satarken saf leonarditi kütahya kimyaya vermek zorunda. yani akıllı bir iş yapıp madenden çıkan kömürüde değerlendiriyorlar ayrıca işçiliğide bedavaya getirmiş oluyorlar. yani kaliteden yana hiç bir sıkıntı söz konusu değil. biz bayi olarak memnunuz. zaten memnuniyet konusunda sıkıntı yaşasak bayiliğide hemen bırakırız.. tek sıkıntımız bidonlar ağız kısmından damlatıyordu, firmayla görüştük ambalajlar değişti. yinede verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Topraktan Tarım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 11:36   #35
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-02-2013
Şehir: MANİSA
Mesajlar: 4
sayın topraksız tarım madeni kendi gözümle gördüm.isterseniz kendinizde gidip numune alabilirsiniz. İlyaslı beldesinde muhtar ahmet var .sizlere yardımcı olur.oradaki firma şu anda kömür işliyor.ve gelişi güzel dekopaj alıyor.yani kaliteli kalitesiz leonardit karışık vaziyette.Bunun için çıkan leonarditten numune aldık.Laben de analinizi yaptırdım.bizler için üzüm bağlarında önemli bir katkı olduğu için nakliyede avantaj yerleri arıyoruz.toplam humik fulvik :26 leonarditte geldi. buda çok düşük bir değer.isterseniz yolunuz düşerse beraber de gidebiliriz.Kömür firması leonarditi ayırmıyor.onlar eski yığınlarından alıyorlar diyor.oda benim numuneyi aldığım yer.Kimse yoğurdum ekşi demez.Bu sene ki sonuçlarına bir bakın bakalım neler olacak.

SEZGİN TUTAR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-02-2013, 14:59   #36
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-02-2013
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 9
sezgin bey, bu konuda en az sizler kadar hassas olduğumuz için bizlerde araştırıyoruz. öncelikle firma kömür işleetmesiyle anlaşma yapmadan önce 10 senelik kullanacağı leonarditi stoğuna almış bulunuyor.Zaten sizde yazınızda bahsetmişsiniz bu durumdan(Kömür firması leonarditi ayırmıyor.onlar eski yığınlarından alıyorlar diye belirtmişsiniz). yani yeni çıkanı hiç almasa bile 10 senelik hammaddesi mevcut. ikinci olarak %100 leonardit kaynaklı %26 lık oran çok yüksek bir değer.(ki bu oran kömür firmasının ayırmıyor dediğiniz bölümden alınmış örnek.)
tekrar belirtmek isterim. su an sektörde bu işi yapan yerli-yabancı-çin menşeili ürünler çok var. ben bu ürünün ve bu şekilde ki bir çok ürünün bayiliğini yapıyorum. Ancak yiğidi öldür hakkını yeme demişler.ürün şu an 1 numara.ben performansa tarlada,bahçede bakarım.. ali bey şöyle ürün çıkarırsa kaparım demişsiniz de , ali bey yoğurdum ekşi der mi? ayhan grup demişsiniz de kaç şirket birleşmiş de grup olmuş?
bu arada ürün kendini bozarsada en güzel şekilde de ürünün işe yaramaz olduğunu burada yazarım.sonuçta iyi olanı taşırız kendini bozanı yarıyolda bırakırız..
saygılar..

Topraktan Tarım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2013, 00:16   #37
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-02-2013
Şehir: MANİSA
Mesajlar: 4
Sayın Toprak tarım siz en güzelini yapıyorsunuz.Sizlere kolay gelsin.


Siz kendi yolunuza biz kendi yolumuza gidelim.Ben gördüğümü siz duyduğunuzu savunuyorsunuz.Bunun daha ötesi yok.


Hayırlısı olsun Bu arada Neyse lafı uzatmaya gerek yok siz zaten kaptırmışsınız kendinizi.Kaç ton leonardit meşeeli ürün sattınız İzmirde bilmiyorum.ÇÜnkü EGS Bizlere bu bölgeye kütahya kimyanın %95 bitkisel ürün çalıştı ve tanıttı.
Kendileride Lenarditten humik asiti çok fazla çalışmıyoruz ağırlığımız fulvigen potmin,potgarden dediler.


Neyse Sizlere çıktığınız yolda bereketli ve bol kazançlı günler dilerim.

SEZGİN TUTAR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2013, 12:33   #38
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-02-2013
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 9
valla sezgin bey biz ürün çalıştığı müddetçe yanındayız.
söylediğiniz ürünler ucuz olan ürünleri.. memnunuz dediğim ürünler hum elit 18, hum gen , hum-vet ve hum-plus.diğer kalemler konusunda görmediğim için iyi de demem kötü de demem. yani bitkisel olanları çalışmadık hiç. o yüzden dediğiniz ürünleri kullandıysanız sizin fikrinizi tabi ki önemserim..Ancak kullanmadıysanız benim belirttiğim ürünleride denemenizi isterim. bu arada şu an en tanınmış ithal hümik asitinde bayisiyim ona rağmen black strong diyorum.. saygılar..

kenan kırca beğendi.
Topraktan Tarım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2013, 19:31   #39
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-02-2013
Şehir: MANİSA
Mesajlar: 4
bizim eski ürünlere bir sözümüz zaten yok.afedersiniz ama 5 ton hum gen isteyin n göndereceklermi. yoksa üretimini durdurduk mu diyecekler.
salı günü kemal paşada olacağım sizin firmanız nedir isminiz nedir.Gelmişken sizi ziyaret etmeden kesinlikle gitmem.
çünkü
Ben de
8 ay öncesine kada sizin kadar fanatik idim .

SEZGİN TUTAR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-02-2013, 07:23   #40
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 09-02-2013
Şehir: MALATYA
Mesajlar: 1
Sezgin Beyin söylemlerine katılyorum.Verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum.Kütahya Kimya firmasının temel taşı Ali AYHAN bey ve Leonardit madeni idi.İkiside elden çıktığına göre lafı uzatmaya gerek yok.''%100 leonardit kaynaklı %26 lık oran çok yüksek bir değer'' denmiş toprakta tarım.Efendim bu %26 lığa bakanlık kalitesizliğinden ötürü leonarditin satış izni bile vermez.bakanlıkta saf leonardit satış izni %40 dır minumum.Bu bilgileri nerden aldınız bilmiyorum topraktan tarım fakat bize telefonla firmadan bilgi veren yeni koordinatör 3 ay önce ürünlerin içerikl tanımlarını yapamamıştı.Son günlerde artık ünivesiteden konuşma yapmaları için prof ler ile anlaşılmış.TV den gördüm.Topraktan tarım Madeni kotrol ederken çıkan ürünlere bir lafımız bizimde yok yalnız artık kendi madenimiz kelimelerini kullanmaları hiç etik değil.Leonardit menşeeli ürün etüv üitesinde 10 dk suyunu kaybeder.Bunu toprak bölümü bitiren herkes bilir.Şimdiki yapılan ürünleri koyun bakalım su kaybı kaç saaatte gerçekleşiyor.Bunun için etik davranmalı .Firma bence eski güvenirliği için Leonarediti maraştan vb yerlerden temin yoluna gitmeli ve sistemin başına işi bilen bir personel isthtam etmelidir,satıcı değil..
Saygılarımla...

seckin tarım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 14:15   #41
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-02-2013
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 9
sezgin abicim tavsiyelerinizi dikkate alacağım.sonuçta siz bizim hocamız sayılırsınız. söylediklerinizde sizde haklı olabilirsiniz.kulağımıza küpe yapalım.. sonuçta black strong da bizim babamızın firması değil. ürünlerle ilgili yanlışlarını görürsek ilk önce burda ben duyurucam.. saygılar

Topraktan Tarım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-03-2013, 10:45   #42
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 09-07-2007
Şehir: Konya
Mesajlar: 5
Humik asitin yaprak uygulaması olabilirmi, özellikle sebzelerde?

mdfd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2013, 13:03   #43
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 10-05-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 6
Devlet ürünü hümik asit -tki hümas

Arkadaşlar Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumunun kendi madenlerindeki çıkan Leonardit le üretimini yaptığı Hümik Asit mevcuttur. TKİ HÜMAS olarak Türkiyede satışı yapılmaktadır. Bir Devlet Kurumu olan TKİ hiç bir kar ve çıkar düşünmeden çiftçilerimize bu hizmeti çok kaliteli bir şekilde sunmaktadır.
BİLGİ İÇİN TK Humas' a Hogeldiniz. Hmik asit ve Fulvik asit, Organik gbre, Leonardit

muratkurt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2013, 16:15   #44
Ağaç Dostu
 
Selçuk Boz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2006
Şehir: Antalya
Mesajlar: 316
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi muratkurt Mesajı Göster
Arkadaşlar Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumunun kendi madenlerindeki çıkan Leonardit le üretimini yaptığı Hümik Asit mevcuttur. TKİ HÜMAS olarak Türkiyede satışı yapılmaktadır. Bir Devlet Kurumu olan TKİ hiç bir kar ve çıkar düşünmeden çiftçilerimize bu hizmeti çok kaliteli bir şekilde sunmaktadır.
BİLGİ İÇİN TK Humas' a Hogeldiniz. Hmik asit ve Fulvik asit, Organik gbre, Leonardit
Bu ürünün internetten satışına rastlayabildiniz mi?

Selçuk Boz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2013, 16:18   #45
Ağaç Dostu
 
Selçuk Boz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2006
Şehir: Antalya
Mesajlar: 316
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selçuk Boz Mesajı Göster
Bu ürünün internetten satışına rastlayabildiniz mi?
Buldum. Burada var.

Selçuk Boz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-04-2016, 21:04   #46
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 05-12-2007
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 9
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selçuk Boz Mesajı Göster
Bu ürünün internetten satışına rastlayabildiniz mi?
evet internetten satılıyor...
TARIM TEDARİK / Black strong Fiyatları

ihakcay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2016, 13:13   #47
Ağaç Dostu
 
Selçuk Boz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2006
Şehir: Antalya
Mesajlar: 316
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ihakcay Mesajı Göster
evet internetten satılıyor...
TARIM TEDARİK / Black strong Fiyatları
Üç sene gecikmeyle de olsa mesajıma cevap gelmesi güzel birşey.
Teşekkür ederim.

against, Jakin ve Mad Max beğendi.
Selçuk Boz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024