sezgin bey, bu konuda en az sizler kadar hassas olduğumuz için bizlerde araştırıyoruz. öncelikle firma kömür işleetmesiyle anlaşma yapmadan önce 10 senelik kullanacağı leonarditi stoğuna almış bulunuyor.Zaten sizde yazınızda bahsetmişsiniz bu durumdan(Kömür firması leonarditi ayırmıyor.onlar eski yığınlarından alıyorlar diye belirtmişsiniz). yani yeni çıkanı hiç almasa bile 10 senelik hammaddesi mevcut. ikinci olarak %100 leonardit kaynaklı %26 lık oran çok yüksek bir değer.(ki bu oran kömür firmasının ayırmıyor dediğiniz bölümden alınmış örnek.)
tekrar belirtmek isterim. su an sektörde bu işi yapan yerli-yabancı-çin menşeili ürünler çok var. ben bu ürünün ve bu şekilde ki bir çok ürünün bayiliğini yapıyorum. Ancak yiğidi öldür hakkını yeme demişler.ürün şu an 1 numara.ben performansa tarlada,bahçede bakarım.. ali bey şöyle ürün çıkarırsa kaparım demişsiniz de , ali bey yoğurdum ekşi der mi? ayhan grup demişsiniz de kaç şirket birleşmiş de grup olmuş?
bu arada ürün kendini bozarsada en güzel şekilde de ürünün işe yaramaz olduğunu burada yazarım.sonuçta iyi olanı taşırız kendini bozanı yarıyolda bırakırız..
saygılar..
|