Sezgin Beyin söylemlerine katılyorum.Verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum.Kütahya Kimya firmasının temel taşı Ali AYHAN bey ve Leonardit madeni idi.İkiside elden çıktığına göre lafı uzatmaya gerek yok.''%100 leonardit kaynaklı %26 lık oran çok yüksek bir değer'' denmiş toprakta tarım.Efendim bu %26 lığa bakanlık kalitesizliğinden ötürü leonarditin satış izni bile vermez.bakanlıkta saf leonardit satış izni %40 dır minumum.Bu bilgileri nerden aldınız bilmiyorum topraktan tarım fakat bize telefonla firmadan bilgi veren yeni koordinatör 3 ay önce ürünlerin içerikl tanımlarını yapamamıştı.Son günlerde artık ünivesiteden konuşma yapmaları için prof ler ile anlaşılmış.TV den gördüm.Topraktan tarım Madeni kotrol ederken çıkan ürünlere bir lafımız bizimde yok yalnız artık kendi madenimiz kelimelerini kullanmaları hiç etik değil.Leonardit menşeeli ürün etüv üitesinde 10 dk suyunu kaybeder.Bunu toprak bölümü bitiren herkes bilir.Şimdiki yapılan ürünleri koyun bakalım su kaybı kaç saaatte gerçekleşiyor.Bunun için etik davranmalı .Firma bence eski güvenirliği için Leonarediti maraştan
vb yerlerden temin yoluna gitmeli ve sistemin başına işi bilen bir personel isthtam etmelidir,satıcı değil..
Saygılarımla...