agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni544Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-02-2012, 00:02   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ServetAydoğan Mesajı Göster
Sn. soilless

Rafine olmayan kaolin kilinin kullanılmasının sonuçlarını sorduğunuz sorularla bulmanızın biraz zor olduğunu düşünüyorum. Çünkü rafine edilmediyse içinde bulunan maddelerin çevreye ve insan sağlığına olan etkilerini ciddi şekilde araştırmak gerekir. Hatta bu kullanılan kaoline göre değişkenlik gösterir diye düşünüyorum.

bence sonuçlar ancak parçacık boyutu ve kalsinasyon konularında fikir verebilir.
Sn Servet Aydoğan,

723 no.lu mesajınızda

Sayın MeyveliTepe,
Araştırmalarınızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı ilgiyle izliyorum ve çok faydalandığımı belirtmek istiyorum.
Teşekkürlerimle.

Demişssiniz sanırım o zamanki mesaj trafiği içinde destek ve iyiniyet mesajı iletmişsiniz ve de özellikle araştırma ve deneyimleri ilgiyle takip ettiğinizi söylemişsiniz ne güzel bence mahsuru yok. Hatta bu konu başlığına ilgi ve alakanızın daim olmasını dilerim ancak ,

bence pek ilgi ve alaka göstermememişsiniz ya da çok hızlı bir değerlendirme yapmışsınız çünkü benim Rafine olmayan kaolin kullanımına ilişkin bir yorumum ve iddiam olmadı. İsterseniz 709 no.lu mesajımdan itibaren benim mesajlarımı tekrar okuyun.

Ben de zaman zaman hızlı anlık değerlendirme hatalarına düşebiliyorum ancak fikir bazında değil kelime bazında oluyor.

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025