![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Sevgili Lilium, bana ulaşıp test ettiklerimin ürün isimlerini de sonunda kuşkusuz açıklayacağım. Bahçelerimizde, bitkilerimizde kullananlar, fayda umarak bu malzemenin tüketicileri olan, bildiklerimizi de paylaşan kişiler olarak buna hakkımız var. Konu biraz geniş, "şeytan detaylarda gizlidir" misali, aslında yazılıp çizilenlerin içinde her şeyin detayı mevcut. Basit tartım metodunda gördüğümüz gibi malzemeler aynı değil. Aynı olmayan malzemelerin de aynı etkileri yapmaları doğal olarak beklenmemelidir. Sonuçta bu altı örnekle sonuna kadar gideceğiz. Yarın birgün yedinci, sekizinci örnek de elime ulaşırsa aynı koşullarda onlara da bakarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazılan ve çizilenler hafızalarımızda durmayabiliyor unutabiliyoruz, bir ürünü kullanıp üzerinde konuşmak başka bir şey, altı ürünü yanyana koyup uygulamak ya da kullanmak bunların üzerine konuşmak başka bir şey. Bu imkanı yakalayıp bizlere de görsel olarak sunduğun için teşekkür ederim. Bu konuda ticari bir çıkar ve işiniz olmadığını bildiğim içinde sizin bu deneyiminizi merakla güvenle takip ediyorum. Birde ürünün mikron oranı çok mu önemli, diyelimki, biri 2 mikron diğeri atıyorum 5 mikron, bir litrede her ikiside 500gm, 5 mikron olanda suda çözülüyorsa (tortu çökelti yapmıyorsa) her ikisininde kaplama alanı aynı değilmidir. Konuyu bölmemek adına daha sonra sileceğim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|