![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Yazana kadar 33'e talip çıkmış. Ben de diğer 33'e talibim, siz de kısa sabırla idare ediverin artık ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Bunlar çöp enzimi Muhteviyatı Çilek,kivi,havuç,portakal,balık,trüf,esmer şeker,üzüm pekmezi,ekşi maya,yogurt Kokusu portakal gibi kokuyor.Çöp olduğunu bilmesem içesim geldi. Gaz çıkışı zaman zaman çalkalamama rağmen sona erdi. PH ölçülmedi 45 günlük. ![]() ![]() Bunlar içilebilir Kivi. Tadı çok güzel. Kokusu çok EMA gibi. Gaz çıkışı yok 45 günlük. PH ölçülmedi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
![]() sayın sarıcan ve dogaseverın uyarılarıyla ıkı lıtrelık kola sısesınde basladıgım enzıme bır bardak pekmez ve bır bardakta ema ekledım biraz çalkaladım nerdeyse kazaya sebebıyet verıcek hale geldı pekmezı ve em yı ekleyınce tabı şise doldu almadı hemen mini bir enzımcık sisesı (500ml)daha kazanmış olduk baktım mutfakta yıne nevale bırıkmış hemen göz diktim ve doldurdum hanımın tezgahını da temızlemış olduk bu enzım şimdilik hanımlardan destek görüyor ılerıde bakalım ne olucak şişelerin yavas yavas çogalıyorlar hava çıkışlarıda oldukça güçlü oluyor kokusu da tuhaf yavas yavas salamura gıbı sankı artık her sabah ve her aksam havasını almak için düzenli ictima yapıyorum sonucu merakla beklıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|