![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Tesbih Agaci tohumu, Neemazal`in formul babasi..... ![]() Elimdeki tesbih tohumlari daha uzun muddet dayansin diye enzimledim. Yoksa suda bekletirsek kullanim omru daha kisa oluyor diye Acemi soylemisti......Ben onun yalancisiyim...... Zaten, bu pis ise onun ve de Ensarin (agac tepelerinde tohum topladigini gorunce ) sayesinde basladim..... 1 ay sonra ise yarayip yaramadigini gorebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
![]() aman Allah korusun bir felakette bizi kimse kurtaramaz ![]() ![]() birde alt kattan annem çıkar gelırkı o dahada kötü 'sen bunlarla uyraşmaya utanmıyormusun kocaman adam bu nedır böyle 'diye başlar kıyametı koparmaya bu risk oldukca fazla gercekten enzım ve doga adına olsa da bu rıske gırılmez en iyisi ben düzenlı hava alma ictımasından düzensiz balon kontrolıne terfı edeyım enzım askımız her gun uyarılarla şekıllenıyor eger başarılı olabılırsem bu işi çok sevıcem emnıyet tedbırlerıde tamam oldumu hanımda sevecektır malum çöp derdı de bitecek ..... ve süper ektra organık üretıme terfı edıcez hocalarımıza şükranlarımı sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|