![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
Alıntı:
Hava ile temas enzime patojen bakteri karışma ihtimalini doğurduğu için olgunlaşana kadar açmamak gerekiyor. Bundan sonra açmayıp, kötü koku, küf ve renkte garip değişim olup olmadığını gözlemleyin. Bunlardan herhangi biri olursa enziminiz bozulmuştur, dökmelisiniz. Not: Hafif ekşi turşumsu koku normaldir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2015
Şehir: SAMSUN
Mesajlar: 18
|
enzim
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
İlk haftalarda arasıra sallayarak pekmezin karışmasını sağlayabilirsiniz, sonrasında gerek kalmayacaktır. |
|
|
|
![]() |
|
|