![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
Şehir: İstanbul, Tekirdağ
Mesajlar: 598
|
Daha henüz tamamını okuyamadım. Kafama bir şey takıldı, eğer yosundan ya da balıktan enzim yapmak istersem bunları tuzdan arındırmak için ne kadar yıkamalayım? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
Şehir: İstanbul, Tekirdağ
Mesajlar: 598
|
İlk Deneme
İlk denememi bu hafta yaptım. 19 litrelik şişeye 12 litre su, 3.600 gram kavun kabuğu, domates, mantar, eser miktarda kadife çiçeği bitkisi, semizotu, balkabağının tomurcukları, teklediğim salatalıkların fideleri, 500 gram şeker, 700 gram dut pekmezi, 1 adet kuru maya atıp çalkaladım. İstanbul' a döndüğümden annemle telefonda konuştum üzerinden 48 saat geçmesine rağmen hala bir hava çıkışı yok. Sorun yoktur umarım. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|