![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Burada okuduklarımdan yola çıkarak yaptığım enzim . Esmer şeker yerine ,hurma kullandım . Robottan geçirmedim peynir suyu ,mor lahana ,yumurta kabuğu ,muz,ekmek parçası diğerinde elma ve portakal kabukları var . yaklaşık 15 günü geçti . Balonlarda bir sönme yok . Hata yaptığım bir nokta var mı . Ben o kadar sık çalkalamadım .Kötü bir koku almıyorum . Ne kadar daha beklemem gerekir kullanmak için . ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
Alıntı:
Kullandığınız peynir suyu umarım tuzsuzdur, bu çok önemli. İdeal olgunlaşma süreleri yanlış anımsamıyorsam 45 gün ile 3 ay arası... Her gün çalkalamalısınız ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|