![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Merhabalar Bu adreste üstte oluşacak beyaz tabakanın problem olmadığı yazılmış. Garbage Enzymes Bu adresteki aşağıdaki resimde beyaz tabaka açıkça görülüyor zaten: ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
ancak içindeki çeşitliliği arttırabilseydiniz çifte kavrulmuş lokum olucaktı |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
Güzel olmuş ilk denemeye bende başladım çocuklarımla birlikte... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
işte çocuklarımla enzim çalışmalarım.... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, hiç de garip değil...öyle olmuş. Tadına falan bakmadım ama bir kişiye şunun tadına bakarmısın dedim. Bir yudumdan sonra, bir bardak daha istedi. Kendimi çiçek bahçesinde görüyorum dedi...birer bardak isteyip duruyor. Düzenleyen Tura : 08-01-2013 saat 09:40 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı:
Yukarıdaki yazıları okuyunca benim yaptığıma benzer işlemler gördüm . Acaba derken sizin yazıyı ve resimleri görünce , Çok benzer bir işlem ve renkler gördüm. Ve benim şarabı layt yapan yanlışımı anladım . Sizin yaptığınız daha güzel bir şarap olmuştur . Sizin yaptığınızda benim yaptığım yanlış yoktu. Afiyet olsun . |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnancım gereği bu enzimi içmem. Ben bunu bitkilerim için yaptım. Yaptığım çok enzim var. Balıklı, balıksız, söğütlü, muzlu...ama bunu sade üzüm ve melastan yaptım. Bir de onu bir köşede unutmuşum...İyice İnsan Enzimi olmuş. Tadına bakan kişi sık sık içmek için geldiğine göre de hayli etkili olmuş galiba. ![]() Elma sirkesi de güzel olur. Afiyetle tüketin. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
en iyi olanı ve veriem etkisini söylermisiniz aralarında bir fark tespit edebildiniz mi.? |
|
|
|
|
![]() |
|
|