agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-08-2012, 10:57   #1
Ağaç Dostu
 
ciroz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-03-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,033
Malta eriği Enzimi...

İkinci mayalı ve bol şekerli enzim denememiz sonuçlandı, yaklaşık 2-2,5 ay süren gaz çıkışı sonunda bitti...İlk başta çok hızlı olan gaz çıkışı maya nın tüketilmesiyle yavaşladı ama daha yeni sonlandı...

Rengi, kokusu ve tadı gayet yerinde gibi. Sanki mantarlasak ilk malta eriği sarabımız da olacak gibi geldi bize

hepinize bu yolda bize tuttuğunuz ışık, gösterdiğiniz püf noktaları ve değerli bilgileriniz için tekrar tekrar teşekkürler...

Hemen kullanmak gerektiğini biliyoruz ama maximum ne kadar saklarsak faydali mikroorganizmalara zarar vermeden tutabiliriz ?

Eklenen Resimler
 
ciroz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025