agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-08-2012, 22:06   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 04-05-2012
Şehir: Milas-Ören
Mesajlar: 53
sanırım benim enzim oldu. çok mutluyum. tülbente kıyamadığım için kadın ten çorapla süzdüm. kokusu süzüldükten sonra daha güzel oldu. hafif turşumsu ama pekmez etkisinden sanırım hafif de tatlımsı kokusu var.
damla sulama sistemimde su bidonuna ilave ettim. 1 litreye 5 cc (ml) gelecek şekilde ayarladım. sanırım biraz bol oldu. suyun içinde aktiflik durumları nasıl olur bilemiyorum. evde olmadığım zamanlarda bitkileri sulamak için zaman saatine bağlı günde 2 defa sulama yapan bir sulama sistemim var. bidon 40 lt.
inşallah işe yarar ve sebzelerim güzel büyür. zira salkım domatesler (sanırım saksıda olmasının etkisi ile her ne kadar saksıları sonradan büyütsem de) minik kaldı ama tatları çok güzel.
bu işler çok keyifliymiş belki kışın da sebze üretimine devam ederim. uygun ortam için hanımdan izin alabilirsek tabi
bu sene çıraklık dönemimdi seneye daha sağlam bir şekilde girişmek istiyorum bu işlere. güzel hazırlanmış bir toprak ve düzenli sulama sistemimle. inşallah olur.

sevgiler saygılar.

civanmukti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025