![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlginiz ve teklifiniz için teşekkürler ederim. Solucan gübresi ve kompostunun değerli bir ürün olduğunu biliyorum. Dediğiniz gibi fiyatlarının yüksek olması düşündürüyor insanı, bir de buna kargo ücreti eklendiğinde daha makul yollar aramak zorunda kalıyoruz. Leonardit-Kompost uygulamasını 2014 Mart, Nisan gibi yapmayı düşünüyorum. O zamana kadar ruhsatı alabilirseniz, fiyatlarınız kargo ücreti eklendiğinde makul sınırları aşmazsa ihtiyacım olan ürünleri alabilirim. Bu arada siz de 'satış' başlığında fiyatları yazarsanız bir fikrimiz olur. Kolaylıklar ve başarılar diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2009
|
l
Sızı rahatsız edıyorum ama kusura bakmayın.cabuk cevap almam gerekıyor da onun ıcın.yanardag ın ıslenmıs curuflarından[lavlarından]kullansak nasıl olur.leonardıt le aynı seymı bunlar.bırde bende gardenya full ve melısa var saksıda bırısı bana bır mıktar toz humık asıt verdı.suda ne oranda erıtıp vermelıyım **** saksılara toz olarak mı vereyım,yoksatopraklarını degıstır , harcına kat mı dersınız.bılgılerınıze tesekkur ederım.yapraklarından verebılırmıyım.ne kadar su ıle karıstırarak vermelıyım.cıcekler bunu toprak tan yaparsak mı daha cabuk daha ıyı alır yapraktan mı yaparsak daha etkılı olur |
|
|
|
![]() |
|
|