![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
degerli dostlarım türlü türlü yollalr deneyip toprak aşkına bir şeyler yapıyoruz ama hayvan gübresini hiç bir şey tutamaz yarım saat önce arabada yine yengemlerle bir pat patımız olsa ne güzel topragı pamuk gibi yapardık diye konuştuk madem sırası geldi herşeyimizi paylaştığımız bu dostlar sofrasında ailemin dahi bilmediği sırrımı yazayım sürekli takip ettiğim sahibinden.com sitesinde aralık ayında güzel bir çapa makinası ilanı vardı ilanda almanyadan özel getirilmiş 10 hp arkadan çapalı çok az kullanılmış diyordu ilanı veren alanyada doktor olduğunu bu aletide babası için bir dostları vasıtasıyla özel getirtiklerini söyledi aylar sonra ise babasının rahmetli oldugunu söyledi kendisinin doktor oldugunu aslında çok sevsede bahçeye vakit ayıramadıgını bu yüzden sattıklarını söyledi telde konuşurken yalovada arsa larının oldugunu ve bizim çınarçık ilçemizde tatile arada geldiklerini söyledi çoçuklugunda yalovada çok tatil yaptıgını söyledi babasının rahmetli olması nedeniyle depoda kaldıgını orjinal almanca belgeleriyle verecegini söyledi Allahın hikmeti ilk te ben aramışım bende kış ayı oldugu için ben size aydan aya ödeme yapayım borcum bittimi bana yollarsınız dedim toplam 2300 tl ye anlaştık hemen kapora kabilinden 300 tl yatırdım bir ay sonra bin iki ay sonra bin olmak üzere borçumu ödedim ilk iki ödemede hep konuştuk son ödemede ayrıca konuşma ihtiyacı hissetmeden havaleyi yaptım sonrasını artık tahmin edeceksiniz telefonda yok açmıyor ara ara yok sonra bu telefon kapalıdır dendi hemen sahibinden .coma yazdım sacvılık yazısı olmadan bilgileri veremeyiz dediler çaresiz hayatımda ilk defa savcılıga gittim dekontları gösterdik savcıdanda hafif yollu sitemlerini işittim. insan hiç mal gelmeden parayı yatırır mı dedi bende doktor moktor diye inandım yarı yalovalı diye tamamen teslim oldum birde babasının vefatı dolayısı ile üzüntülerini paylaştık ve sabırlar diledik arada telefonu cevaplamayınca yarım saat sonra dönüyor ameliyattaydım diyordu.... eee bende nasıl şüphe edeyim.... teske etseydim.... param gitti savcılıktan haber yok sahibinden.com dan da haber yok toprak aşkına doğa aşkına vede pat pat adına benim açımdan iyi para olacak 2300 tl gitti sağlık olsun artık durum bu dostlara küpe olsun.... |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
çapa, yabani ot |
|
|