[QUOTE=Ayrıca Taral da bile kullanılan motorların bazıları çin malı. Motor kısmına bağlanılan şanzıman vs. Türk olur. Şunu da vurgulamak lazım, özellikle bu şanzıman, diğer metal aksam işçilikleri hepsinde bir felaket. Ben Anadolu Motor'dan iki günde illallah dedim, sonra Sn. Aviator34'e illa ki Taral al diye tutturdum, sonuç ikisinde de benzer problemler yaşadık.
Demek ki bu çapa makinesinde kalite beklemek çok doğru değil. İyi bir demirci ahbabınız olacak, ıvır zıvır tüm kırık dökükleri toplayacak..[/QUOTE]
Benim Çapa makinelı römork'um inanılmaz işler yapıyor ama yaparken de zaiyat veriyoruz.
1.İlk gün römork'un el frenini çektim elimde kaldı.Küçük bir kaynak yapılmış türk malı ya hemen belli ediyor.
2.Çapa makinesı'nın akü yatağı 2 yerinden de kırıldı ve akü çalışmıyor.iple çekerek çalıştırıyoruz.fabrikasını arıyorsun (taral zeytinburnu) fabrikadan çıkarken akü konmaz satıcı kendi ilave eder diyor satıcıyı arıyorsun abi akü garanti dışıdır diyor e ne yapacağız sen oraya uydur bir şeyler ömürlük olsun diyor.
Kaynak makinesi aldık bir tane onunla eskisindende daha sağlam yaptık.
Yinede ben çapa makinalı şanzımanlı römorku arazi aracı olmayanlara, şiddetle tavsiye ediyorum.