![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Külleme ile ilgili Halil Beyin önemli notu 1129 nolu mesajından alıntılı ( Not: Bionem 3 gün arayla 10 defa sadece yapraktan uygulanmış ve başarılı olmuştur.) Yaprak uygulama periyotlarınızı 1. kural hava nemli ise bulutlu ise tehlike geliyorum der ve hemen uygulama yapmanız gerekir . Bu uygulama periyotlarını iyi bir gözlemle yaptığınızda çok daha ucuz az maliyetle ZEHİR KULLANMADAN külleme hastalığına karşı başarı sağlayabilirsiniz. Kesinlikle karışım ve Taral İlaç makinası ile uygulama ; başarınızın daha yükselmesine olanak sağlayacaktır. 1 hafta içerisinde Ağaç yetiştiriciliği ile ilgili video görüntüleri hazırlattırıyorum . Üreticilerimiz bu video yu izlediğinde Halil Bey in canavar diye tabir ettiği ve gerçekten çifçilerin muzdarip olduğu bu hastalığın yaşayış tarzı bulaşması ve ilaçlama haricinde üreticilerimize düşen görevleri ; Canlı görsel şekilde anlatan eğitim videosunu da siz tüm ağaçlar .net üyelerimize sunacağım. Bu sunum bize neyle savaştığımızı öğrenmemize ve nasıl mücadele etmemize görsel anlatımla destek olacaktır. Herkese sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
|
|