agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni9Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-07-2009, 13:11   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
Külleme ile ilgili Halil Beyin önemli notu 1129 nolu mesajından alıntılı ( Not: Bionem 3 gün arayla 10 defa sadece yapraktan uygulanmış ve başarılı olmuştur.)

Yaprak uygulama periyotlarınızı 1. kural hava nemli ise bulutlu ise tehlike geliyorum der ve hemen uygulama yapmanız gerekir . Bu uygulama periyotlarını iyi bir gözlemle yaptığınızda çok daha ucuz az maliyetle ZEHİR KULLANMADAN külleme hastalığına karşı başarı sağlayabilirsiniz.

Kesinlikle karışım ve Taral İlaç makinası ile uygulama ; başarınızın daha yükselmesine olanak sağlayacaktır.

1 hafta içerisinde Ağaç yetiştiriciliği ile ilgili video görüntüleri hazırlattırıyorum .

Üreticilerimiz bu video yu izlediğinde Halil Bey in canavar diye tabir ettiği ve gerçekten çifçilerin muzdarip olduğu bu hastalığın yaşayış tarzı bulaşması ve ilaçlama haricinde üreticilerimize düşen görevleri ;

Canlı görsel şekilde anlatan eğitim videosunu da siz tüm ağaçlar .net üyelerimize sunacağım.

Bu sunum bize neyle savaştığımızı öğrenmemize ve nasıl mücadele etmemize görsel anlatımla destek olacaktır. Herkese sevgiler

Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025