agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni9Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-06-2009, 20:50   #1
Ağaç Dostu

ialp32's Avatar

Giriş Tarihi: 22-05-2009
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Açıkçası ben de merak ediyorum.

Bu pompayı salla salla nereye kadar Hayırlı olsun, olay gittikçe profosyonel boyut kazanmakta.

1 tonluk su deposu da peşinden gelecek gibi
Sn.denizakvaryumu ;

Belki Oğuz bey kızacak ama ben Antalyada tarlanın kenarında bir binada su depolarını gördüm sizindediğiniz gibi çok büyük bir depoydu..

Ayrıca feriha ya katılıyorum üzerinde bionem kullanılmıştır yazısını görsem hiç düşünmem alırım bende...

ialp32 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2009, 23:41   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
Sn.Feriha Hanım;

Öncelikle ürünümü bugüne kadar büyük titizlikle ve gayretle uyguladığınız için ayrıca iyi dileklerinizden ötürü size çok ama çok teşekkür ederim.

Yeni almış olduğunuz ilaç pompalarınızda Bionemi sağlıklı kullanabilmeniz için İlacı hazırlarken bir kovanın içerisinde el mikseri ile güzelce karıştırıp ve pompanızın içine aktardığınızda hiç bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Ancak 20 Dakikada ilaçlamanızı bitirmeniz gerekir.Aksi taktirde homojenliği tekrar eski durumuna gelir ve tekrar karıştırmanız gerekir.

Bir önemli hususta eğer ilaçlama pompanızda ilaç artarsa ertesi gün kullanmadan önce mutlaka tekrar karıştırıp uygulamanız gerekir.

Bu yüzden harcayacağınız su miktarına göre karışım hazırlarsanız daha uygun olacaktır.
Herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler

Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2009, 23:46   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
Ticari yetiştiriciler için Taral ilaç makinasında Bionemin karışım resimlerini ekliyorum.İlk resim karışmadan önceki hali son resim karışım olduktan sonraki halidir.Tabanca içeriye yukarıdan devridaim yaptırıyor kullanımda dikkat edilecek en önemli hususlardan bir tanesi.

Eklenen Resimler

Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025