![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
en azından çilek tarlasını görmüş olurum, bakarsınız Oğuz beylede tanışırım ne şanslıymışım değil mi? Arkadaşlar ... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Isparta'ya gidip de kebapçı Kadir'de Isparta kebabı yemeyenin hacılığı bile sayılmıyormuş ![]() http://www.milliyet.com.tr/2001/09/2...yazkarduz.html Hem ziyaret hem ticaret , bionemin hammadesi mercanköşk de toptan Isparta'dan alındığına göre ![]() Yakında Isparta, güllerinin yanında mercanköşküyle de anılacak gibi. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ispartaya yolunuz düşerse kebapçı Kadire beraber gideriz inşallah ![]() ben 4 senedir Ispartada yaşayan bir eski İstanbulluyum burada kebapçı çok ama dediğiniz gibi Kadir başka , bu arada bir Ispartalı ahbabın söylediği kebap tarifi var oğlak eti ile denemedim kuzu ile denedim süper oluyo eti önce düdüklüde 10 dk. haşlayın sonra biraz yağ sürün ve fırına atın 30 dk.sonra pamuk gibi yumuşak kebap, denemenizi öneririm gerçi bu mesajın burda işi ne diyenler olurda kusura bakmayın artık yeri geldi yazdık . Birde bu siteye üye olduktan sonra bir sürü konu öğrendim işte en basiti kekik; bizim Sütçülerde bir çok çeşidi var dağlarda ama ben burada mercanköşkü dendiğini öğrendim, birde bahçemde yetiştirebilirsem daha mutlu olucam (Oğuz bey sizi unutmadım denk gelirse Ispartada Kadire gideriz ) iyi günler dileklerimle... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Alıntı:
En kısa zamanda bu kadir olayını gerçekleştirelim.İşin açıkcası özledim |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.Alper bionem domates ve fasulyedeki siyah pirelere iyi geliyor mu ? Birde daha önce yazmıştınız sabah erken ve akşam uygulayabilirsiniz diye sabah uygulaması gün içinde güneşten etkileniyomu acaba, sıcaklık çok olunca uygulama saatini akşama kaydıracağız gibi geliyor bana |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Alıntı:
|