![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Sn.Coyote ; Resimdeki sorununuz pamuklu bit biz unlu bitte deriz buna .Daha önceden söylemiş olduğum dozaj da 3gün ara ile gövdesine dallarına püskürtüp ve de ayrıca kök uygulaması yaparsanız sorununuz çözülür . Sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2009
|
Sayın Oğuz Bey Amatörce yapmış olduğum 30 metrekarelik seraya 100 adet biber salatalık ve domatesten oluşan fidelerim var.Damlama sula sisteminide bugün tamamladım. 1-2 LT lik bonem rezerv edermisiniz. 2-Bu serada bionemi nasıl ve ne kadar kullanmalıyım.(200 lt lik bir sulama tankım var) NOT amlama sulama yaparken bu sistemi süreklimi **** belli aralıklarlamı çalıştırmam gerekir.Konu dışında olduğu için kusura bakmayın. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2009
|
Çilek Bionem
2008 Mart ayından itibaren açık alanda örtü üzerinde yetiştirdiğim çileklerime 3 defa topraktan damlama sulama ile, 5 defa yapraktan Bionem uygulaması yaptım. Gerekli bakımları (kol kesme, kuru yaprakları koparma, erken açıp donan çiçekleri koparma, fide dipleri ve sedde aralarındaki otların koparılması) zamanında yaptım. Ekdeki fotoğraflarda görüldüğü gibi hastalıksız sağlıklı çilekler yetiştirmekteyim. Küf, kırmızı örümcek, yaprak biti, külleme gibi sorunlarla karşılaşmadım. Meyve üzerindeyken bile kalıntı bırakmayan Bionem kullanabilmem bana hasatta büyük kolaylık ve iç huzuru sağlıyor. Bionemin kullanılması ve çilek yetiştiriciliği konusunda özverili, içten yardımlarından dolayı Alper YEĞİN’e en içten teşekkürlerimi sunuyorum. B. Gürsel ÖZCAN |
|
|
|
![]() |
|
|