![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor ve turuncu patatesi doğrayıp baharat ve yağla karıştırıp aynı anda fırına attığımda mor biraz sert kalıyor. Ben turuncunun tadını daha çok seviyorum ama mor renkli sebzeler antioksidan açısından daha iyi oluyormuş. Sayın Jezebel, patatesleri geçici olarak mı saksılara aldınız? Bahçeye dikecek misiniz? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Havalar ısınınca sandığa dikeceğim. Turuncu patateslere yoğunlaşacağım artık, mor patates 40-45 kök oldu. Beyaz olanda siyah lekeler oluyor, sevemedim. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 880
|
Tatlı patates sevenlere küçük bir hediyem olsun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yıl sandıklar iki oldu, biri morlar diğeri turuncular. Morlar 1 ay önden gidiyorlar, turuncuları 19 mayısta diktim ve dün otomatik sulamalarını ayarladım. Turuncuların toprak karışımında cocopeat bulamadığım için baltık torfu kullandım. Bakalım gelişmeler nasıl olacak. |
|
|
|
![]() |
|
|