agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-01-2009, 18:40   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Sayın Polen,
Tarifinize bayıldım (kuş üzümü hariç ). 50 yıl kadar evvellerde rahmetli annem yılbaşlarında ve özel günlerde buna benzer tavuklu pilav yapardı onu hatırlattı bana. Köy horozu temini zor ama bu pilavı yukarıda yazılı benim tarifimdeki kuzu incikler ile en kısa zamanda deneyeceğim. Adına da kuzu incik kapamalı pilav desem olur herhalde.
Hoşçakalın.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-01-2009, 00:20   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-01-2007
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 71
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
(kuş üzümü hariç ).
Evet. Haklıymışsınız, büyüklerimi aradım sordum. Az miktar kuruüzüm koyorlarmış. Yeni "kapama pilavı" yiyenlere afiyet olsun.

Polen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025