![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Polen, Tarifinize bayıldım (kuş üzümü hariç ). 50 yıl kadar evvellerde rahmetli annem yılbaşlarında ve özel günlerde buna benzer tavuklu pilav yapardı onu hatırlattı bana. Köy horozu temini zor ama bu pilavı yukarıda yazılı benim tarifimdeki kuzu incikler ile en kısa zamanda deneyeceğim. Adına da kuzu incik kapamalı pilav desem olur herhalde. Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-01-2007
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 71
|
Evet. Haklıymışsınız, büyüklerimi aradım sordum. Az miktar kuruüzüm koyorlarmış. Yeni "kapama pilavı" yiyenlere afiyet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|