![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
|
Sevgili aleydi nefis görünüyorlar, eminim tadı da öyledir. Tabii böyle yağda kavurarak falan şahane oluyordur. Ben artık bu yaştan sonra şehriyeyi hiç yağ koymadan kavurup, sonra kaynamış su ve pirinçleri atıyorum, çok az tuz atarım. ![]() Miktarlar seninkiyle aynı. Pirinci aynı yerden alırım demişsin. Onu da merak ettim. Ellerine sağlık.. Sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı yerden alıyorum demekle, - Alıştığım ve tadını beğendiğim bir pirinç, - Su çekme miktarı aynı, - Pişme vakti aynı, - Tad aynı, - Gğvendiği,m birisi. Gibi düşünceleri aklına getirmiş olabilir bence. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Alıntı:
Japonlar gibi haşlayıp yiyebilmeliyiz aslında . Hem zayıflar,hem uzun ve sağlıklı yaşıyorlar.Cumhur abi cevaplamış sevgili Jakin. Her pirincin tadı ve su su çekme özelliği farklı oluyor 15_20 yıldır hep aynı yerden osmancık pirinci alıyorum. Teşekkür ederim sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
|
|